Jon & Catharina, De är så himla fina!!!!!

1Nu är de man och fru efter 23 år tillsammans, det är rätt coolt att ringmärka sig efter så många år…

17Inte bara brudparet vart fina, tårtan vart mer än ståtlig. Dock inte lika fin som min var vid mitt bröllop, svärmor hade ju haft ett (eller kanske till och med alla) finger med i spelat och skapat den.

3Eva och Patrik, fina som alltid fanns vid sidan och höll ett fantastiskt fint tal. Några tårar rann ner för min kind  då det var ett tal som kom från deras hjärnan och levererade stort till oss alla… De vart samspelta hela familjen för Mattias och Daniel hade några rader som också hörde till talet.

talTänk att Daniel och Mattias har blivit så här stora på bara några år… Fina familjen Snygg/Zimmerman, älskar Er!

3 (3)Och så kände jag mig hedrad när jag kom till min plats och såg att jag fått ett alldeles litet speciellt namnkort… Ja, det var bara jag som fick, så tack fina Jon, Du är bäst!!!

7 (2)Tänk vad mysiga de är de där norrbaggarna. De är ju så fina när de kommer i sina folkdräkter. Fick lära mig lite om vad en del blommor och figurer betyder och varför man inte år ha på sig vilken som helst… Intressant!

23Och när bruden är och pudra näsan så passade ju damerna på att pussa brudgummen både på kind och mun…

pussMen det vart ju så klart inte bara Jon som fick smaka, det vart lång kö till Catharina. Kalle hade visst turen att pricka in pussen rätt på mun…

presMånga fina presenter, de han vi dessvärre inte se. Men jag tror att de var nöjda för De har inte ringt och klagat… Så kul med paket ju!

kärlekDet klirrades i glasen mer än vad jag kan räkna till och det betyder ju bara en sak… PUSS!

sångVi hade ju då turen (NOT) att få bjuda upp till sång med våra bästa stämmor även på det här bröllopet. Texten kan vi tacka härliga Tobbe och Carina som är så finurliga på att få till det när vi andra inte kan!!! Jon han är en sexmaskin, om vi ska tro Catharina (och det gör vi ju så klart).

lovePå festen nere på Harrys hade vi det skoj och min älskade make hade det så här kul!!!!

DSC_0291Som sagt var, inte bara bedårande brud… Utan en bedårande klänning på den bedårande bruden. Har nog aldrig sett min vän så här fin innan!!!!

tårtaTårtan vart lika god som den ser ut. Maten vart förträfflig från början till slut. Önskade att vi kunde träffas nu på lördag igen och göra om allt från början bara för att det var så gott.

4De hade nog inte klarat ut den här resan utan en strålande ”Toastmaster” och det var ”Lasse him slef” som stod dör ståtlig och fin. Klingade i glaset så glatt och gjorde så vi andra fick många skratt! Man kan säga att han hade tungan rätt i mun!!

viSå fina rara underbara Catharina, nu är du ringmärkt Du med och jag känner mig hedrad som fick vara med på Er dag!

ossVi tackar för den fina dag tillsammans med Er och Era härliga nära och kära från land och rike!!!!

love

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.