Jordgubbar med mjölk & en kamera!

Ohh, min kära make kom hem med en jätte fin kamera, precis vad jag hade önskat mig… Undra om han köpte den för att gottgöra att han missade morsdag som var för länge, länge sen?!?!

Ja ibland så vill man ju gottgöra sina misstag för det är ju aldrig för sent, en del säger inget utan gör saker i det tysta en del gapar högt och ljudligt över vad de gjort för gott i stället. Min man hör väl till det förstnämnda, lite tyst och försynt men ack så bra saker…

Jag köpte ny plockade jordgubbar i Bönared idag så det blev kvällsmaten för vår del idag. En skål med jordgubbar så söta och röda men mjölk. Det är ju något som man aldrig kan tröttna på utan man längtar till den första jordgubben. Ja det är något speciellt med jordgubbar, tur att de finns de små sötingarna.

Då ska jag försöka att lära mig alla bra finesser på kameran när batteriet väl är laddat. Här ska fotas så håll Er på avstånd om Ni inte vill bli med på foto, fast den är väl så bra att jag når Er hur längt Ni än står?!?! Nä, men det ska bli kul jag ska ta med mig den ner till torpet för att testa vad den går för. Där finns det bra motiv och lugn å ro så jag kan sitta i det tysta och läsa instruktionsboken från A till Ö.

Nu är det dags att vandra in till sovrummet för där väntar min säng som jag ska sova i för i morgon är det jobb igen… Ack vad ledigheten försvinner allt för fort!

Uppfostra barn och du kommer att, uppskatta dina föräldrars godhet

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.