JP, vår tidning! (Jönköpings-Posten)

Vad har min kära make satt mig i för situation nu och utan att jag har kunnat få föra min talan och framför allt min åsikt?! Undrar om jag kommer kunna sova inatt, eller rent av ha mardrömmar när jag somnat?!

Igår var det ju åter gruvan, efter att legat mer eller mindre över en vecka antingen i sängen eller soffan. I dag skulle jag egentligen varit ledig och på så vis haft en liten mjukstart efter sjukskrivningen. Men så vart icke ödet för min del. Det vart tidig morgon, långt innan tuppen har slagit upp ögonlocken (om nu tuppar har ögonlock) och galt det högljudda kuckeliku. Ja, min morgon började i gruvan redan 6:30, vilket är otäckt tidigt. Men vad gör man inte för gruvan och mina fina kollegor?! jo, allt!

jpVad jag då fick höra att min man har utsatt mig för kommer ske tidigt i morgon, alltså innan gruvarbetet som jag egentligen behövt ha all min fokus och koncentration till då det är möte inplanerat som jag ska hålla i. Då har min make utan att ens rådfråga mig eller gett en hint om att det kanske skulle kunna hända (mig). Han har gått och bokat tid med Jönköpings-Posten för fotografering och en kort intervju.

Då Thomas inte han vara med själv för att han har sin gruva att vara i har han nu lagt över ansvaret med mig. För det första så vill jag inte direkt pryda någon sida i  Jönets största tidning, är även orolig för att jag kommer säga en massa konstiga saker (för när man är nervös har man inte koll på vad som kan komma ut ur munnen) och de sen skriver ut det i tidningen.

Det hela kan allt bli mer än pinsamt, där av undrar jag om det finns chans på någon sömn så att jag kan se någorlunda pigg ut i morgon tidigt, för att sedan hasta mig ner till gruvan för en låång dags gruvarbete?!

Hua, hua… Nu är det lite fix och trix innan boken kommer fram, det börjar bli mer än spännande nu när sluttampen närmar sig.

Sov gott mina vänner och köp eller elda upp Jönköpings-posten resten av vecken!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.