JSS & NewBody

Lång dag över…

picknickHar nu varit i gruvan och slitit mina grå. Just nu är det mycket att hålla i skallen, men jag vet med mig att det har en tendens att trilla bort några celler som ligger i ”komihåg” delen där inne i hjärnan.

Jag har i alla fall haft orken efter dagen i gruvan att laga (sm barnen säger, jag skryyyyter inte) potatismos och ugnsstekt falukorv. Måste allt säga… Det smakade superbt!! Fick ju även finfrämmande över middagen av självaste Drottningen från Löckna. Hon var hungrig och hon var utknäckt (kom precis från en naprapat) och lagom till middagen som serverades. Det är alltid lika kul att träffa Annette. Tack för tilltugget till kaffet (hon har lärt sig, det finns inget gött här hemma på gräddhyllan till kaffet).

sandkorn

 

Ja, jag har även haft fram dammsugaren, då vi har någon som spiller cornflakes och som sandar våra golv. Tror att någon tro att det behövs sandas, för jag kan fylla en dammsugspåse om dagen (om jag skulle ha tid att dammsuga var dag vill säga). Men denna någon vägra att träda fram, så jag vet icke vem jag ska sätta i arbete och då får det bli att jag gör det själv helt enkelt.

newbodyI morgon är det ny dag och nya sandkorn här hemma. Men det är även skolavslutningsfest i Liams klass på kvällen. Så det är till att packa matkorg och äta kvällsmat ute i det fria. Sen är det lite hemligheter som de har övat på, som vi päron ska få titta på. Spännande ska det bli och efter det är det avslut med fotboll, kids mot päron tror jag det blir!!!

Vädret ska bli perfekt, för det har jag beställt och bestämt!!

menyjss1_overJa, det var väl lite kortfattat över min vardag…  Ja, just det… Är det någon där ute som vill köpa de perfekta underkläderna, strumpor eller träningskläder? Är det så, så säljer Liam det från NewBody för JSS (Jönköpings simsällskap) JSS. Kan utan att överdriva tala om att det är de bästa trosorna och strumpor jag haft någonsin… Hör av Er i så fall!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.