Juckande på gräddhyllan!!!

Men hallå, inte vart det bättre av att Liam fick vara hemma från skolan idag. Nej det blir till att vabba för mammarika i morgon. Hoppas innerligt nu att inte Noel blir smittad då han ska ha sitt kompiskalas på lördag efter tennisen. Men det är några dagar till dess så alla fula baciller hinner nog försvinna i avloppet till dess.

Regn och rusk har dagen mes innehållit. När väl Noel kom hem från skolan så fick sjuklingen och Noel sätta sig i soffan och spela lite PS3 spel och mammarika knallade raka vägen till källaren och in i det mörka och en aningen trånga förråd.

Mammarika vill rensa och mammarika vill få i rodning på röran. Så det blev en stor kasse med kläder till bättre behövande och det bästa av allt så kom mina vagabonderskinnstövlar fram och gjorde dagen mycket bättre för mammarika. Så som jag letade efter dem förra året, inte undra på att jag aldrig fann dem när de låg i källaren och gömde sig.

Har sedan tagit hand om en himla massa tvätt. Varit ute på några små promenader med Stella, får ju tvinga ut henne i detta ruskiga väder. Märkligt, det ska ju vara tvärt om att hunden ska tvinga ut mig!!!! Nåväl, fick ju även göra Stella skinande ren, en rejäl dusch var vad hon behövde efter att Seppo och Outi tittade upp en stund på förmiddagen.

Det är så att Stella löper en aning och det kände ju Seppo mer än väl. Men det är inte bara det, lilla Stella tyckte att det skulle sitta fint med ett litet nyp, så både jag och Outi höll på att sätta kaffet i halsen när hon började bjuda ut sig från den oskulden Seppo.

Så Seppo slickade Stella lite var stans, hon dröp till och med om öronen efter att blivit tvättad väl av Seppo. Sen så när jag tittade till Stella efter att vi delat på de vilda hete små djuren så sa Liam (som satt och spelade lite spel medans Stella fick vara där) Mamma: Stella hånglar ju hela tiden på sitt lekdjur… Öh, det ska han inte veta vad det är i den låga åldern som 7 år. Så när Stella juckar för fullt så får man höra att hon hånglar och det med ett gosedjur…

Näe, nu är det natten här. En dag i morgon med en sjuk liten goding är ju på programmet. Noel åker till skolan då maken åker till arbetet för att göra många timmar.

Så alla glada höstsnuviga och icke snuviga människor, sov så gott…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.