Jul i Skänninge!

Hallå på Er!

Tomten

Hoppas att julen varit lika fin som vår. Vi har haft en god jul, precis så som det är i sagornas värld.

StellaJulen var vit, massor av snö. Julen innehöll barnskratt, massor av skratt. Julen innehöll de man älskar mest, precis så som jag drömt om. Julen hade massor med god mat, precis så som på film. Julen hade massor av godsaker, så som alla barnen önskar sig. Julen hade en Tomte (ja, en riktigt… Tro vad ni vill för det är det mest sanna jag sagt på läääänge) som kom och knackade på helt oväntat och tajmat.

Alltså, det var en perfekt jul som jag kommer leva länge på.

 

 

Mia kidsI år samlades vi allihopa på familjen Jonssons sida uppe i Skänninge (dessvärre inte Melina, hon var saknad av oss alla), på Lindskiöldsvägen 1 nere i gillestugans bruna atmosfär. Varmt vart det, men inte bara av alla fina människor utan av den fina kärlek som sprudlade bland både små folk, stora folk och fyrbenta sessor.

 

Jag Mia

StefanI år vart det lite, lite annorlunda… För i år fann jag underbara Farbror Bus i köket. Detta har jag icke varit med om tidigare, men nu har vi det på bild och därmed kan vi tetas med att farbror Bus är lite husligt barnslig också!

Precis så som vi vill ha det… Riktiga män är i köket…

 

… Och i tvätthallen för bilar (tack Thomas för att Du tvättade vår skitskitiga bil i kväll)!

 

Liam Stella

Att se barn med dessa tindrande ögon när Tomten kommer och delar ut paket är guld värd. Tänk att en febrig liten Stina Sessa ändå kunde hålla sig så go och glad en hel dag och ända in på småtimmarna. Det är så härligt och det blir man så glad över, kolla dessa fina ögon som väntar på paketet…

StinaStora syster Julia vart lika bedårat vacker som alltid. med sitt fina blonda hår (dock en aning kortare än vad jag är van att se henne i då hon stylat sig hos frissan).

JuliaNoel vart så glad över alla klappar, stora som små att han han inte vänta med att öppna tills alla fått sina… Men vad gör väl det, de är ju ändå barnens stund när tomten kommer!

Noel TomtenOch mina två miniprinas kan faktiskt sitta stilla och hålla sams en stund även på julafton. Fick det till och med på bild, jippie yayeee!

Liam NoelMatSom sagt, jag nämnde innan att det fanns gott om föda, ingen behövde verken åka hem eller lägga sig hungriga. Det var näst intill paltkoma som urartade sig. Och visst är det så det ska va vid jul, eller?! Så köksbordet fick hållas med de kalla rätterna och de varma på spisen, smart eller hur!?

 

Jag vill tacka för den här Julen å det ödmjukaste! Vi är mer än nöjda och glada över all gästvänlighet och omtanke till oss och våra barn. Ser fram mot fler av dessa härliga jular tillsammans med våra nära och kära!!!

NiclasOch Du Nille!!!! Fick Du några bra shooots?!

kram

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.