Julgranar & annat…

 

En kväll i soffan, ja en liten stund för nu har klockan slagit mycket, så mycket att det är tid för sängen. När vi satt där i soffan så vaknade Noel en sväng, eller rättare sagt han vaknar i någon slags koma och är i en dröm. När han är i den drömmen och koman så är han så arg. Det slutade med att han skulle kissa men om han skulle gå själv eller bli buren var svårt att lista ut för jösses vad arg han var för båda inviterna. Han slängde med armarna så det ven om öronen samtidigt som han stampade med fötterna i golvet… Nu sussar Noel så gott igen och jag hoppas att drömmarna bli glada ända tills gryningen åter är här.
alt
 
Men en sita titt i aftonbladet och dess skvaller vill jag ha innan jag sluter ögonen och blir vän med John Blund. Läste att var femte julgran är stulen, det är en hel del granar det. Själv själ jag en gran från mig själv, jag vill ha lite spänning i livet…
Jag har hört men jag vet inte om det är en skröna eller inte… Men det var en skogsägare som sparade sitt urin och sedan gick och sprutade på det på sina granar i skogen. De granar som han trodde skulle bli stulna in till jul. Kallt och det frös på och lukten försvann i kylan av den otäcka doften av gammal urin. När väl granen var på plats i någon varm mysig stuga och den började tina så kom doften av tjuv fram… Men som sagt, skröna eller inte?!?!
alt
Min gran är inte urinerad om det inte är då en älg som varit i farten. Men jag vet några som har gått på julgransjakt i år och jag hoppas verkligen inte de får doft, inte mer doft än tallbarr i alla fall…
alt
 
Nej, annars så tror jag inte det var så mycket mer att lägga på minnet i dagens tidning. Resning för Quicks men det känns inte så aktuellt för han är ju inte svensk längre om jag fattat det rätt… jaja, det kommer säker mer i morgon som är något värt att veta… Om inte så kommer i alla fall Tomte snart!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.