Julia 3 år!

Idag har familjen Jonsson från Jönköping åkt till familjen Jensen i Motala där ålder familjen Jonsson och Mellan Jonsson med blivande fru firat Julia som har blivit tre år.

altaltalt

 

Dessa tre år har gått fort för jag tycker inte det var länge sen hon kom till världen och på det har Julia redan hunnit få en lillasyster som redan glattar upp livet med sin glada min.

 

alt

 

Julia, barnet till ära var idag mest lik en liten mus. En söt sådan, en prickig känd lite mus som vi alla nog känner och älskar. Julia fick många presenter som jag tror hon kommer ha stor nytta av. Boken får väl mammamia och pappa Niclas läsa för henne men smyckena som Noel och Liam gjort kan hon nog komma på själv vad hon vill göra med.

 

 

Av farmor och farfar fick hon lite gott och blandat, en handuk som säkert kommer väl till pass när Jula far till Varamon badet med eller kanske dammen på torpet?!?! Pennor och kritor det är alltid bra att ha bara det inte används på tapeter eller möbler för då växer nog hornen fram i mammamia som har lagt ner så mycket energi på barnens rum för att det ska bli fint.

 

alt

 

Stefan och Anna kom med den lilla populära lilla Kitty katten och då inte min stora syster Kitty utan den lilla söta vita katten Kitty. Det var även ett memory med Kitty katten på och det hade Julia redan ett men som mammamia sa det kommer alltid till pass för rått vad det är er ett kort borta. Jag har själv upplevt detta och senast idag när vi vände upp och ner på vår soffa kom den flygande dinosaurien fram som varit borta så länge…

 

altalt

 

Melina passade på att visa sina konster hon lärt sig i sin drill kurs, mycket imponerande. Thomas gjorde ett kort försök att snurra drillen men jag tror dock att Melina vinner med hästlängder och om jag inte såg fel tror jag att Thomas fuskade lite genom att hålla fast den i handen…

 

altaltalt

 

God mat och mätta blev vi och till kaffet serverades glass med en massa gott till, rena barnkalaset har det varit idag!!

 

alt

 

Dagen går alltid fort när man har kul och en liten resa som vi hade hem var det snart dags att åter sätta sig i bilen för hemfärd. I morgon är det en tidig dag och därför vick vi drastiskt säga adjö efter ett antal ”sing star” matcher oss emellan… Revange säger familjen Jonsson i Jönköping!

 

alt

 


Tack för en härlig dag i Motala och på återseende!!!

 

alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.