Julia 4 År

Lördag och jag har precis lämnat soffan och den sköna varma filten. Det var väldigt gott att sitta där och titta på tv med Thomas och slappa efter en lång dag idag. Det var ju även väldigt lång dag och natt igår men jag känner att det finns inte något som kan stoppa mig från att gå upp från den goa soffan och den sköna filten för idag har vi firat en lite goding och henne vill jag fira lite till…
… Dagen var egentligen igår, då hon fyllde fyra år. Lika blond nu som då, lika söt och go som när hon var två.
Idag åkte vi till Motala, hela bunten från Jönköping och Ljungby. Idag åkte vi för att tillbringa dagen och göra den roligt och underbar till en alldeles egen lite speciell tjej.
Vem är det vi tala om? Jo Julia Jensen, den lilla glada, goa och spralliga tjej som vi möter var gång vi ses. Inte för att hon hoppar fram direkt, utan tittar, funderar, spanar och sen kommer hon fram lite käckt.
alt
Kläder hon bär som en liten fe, glittrande, lätt och sött. Rosa är nog favorit, men vilken liten fyraåring skulle inte bära det?!?
Mammarika som nästan aldrig för köpa den färgen blir lika glad när någon i omgivning fyller år så hon kan köpa både ett och två plagg.
Mamma Mia, Pappa Niclas har stått i köket hela dagen för att vi gäster ska få fylla magen. Kanske lite för mycket som vanligt, men vad gör man för att inte det ska bli för alldagligt…
Jo, man äter tills man nästa rullar fram för mamma Mia hon ro alltid maten till bordet fram.
alt
Så Julia, Du lilla glada tjej som gör oss så varma och glada. Du är inte stor nog än att förstå men den dagen kommer snart. Då vill jag ge Dig några råd som jag hoppas att du kommer ihåg. Dig vill vi önska det bästa, du kommer att vandra stigen fram och säkert möta en och en annan hamn. Men när det är svårt, vi har dig i våra tankar hårt.
alt
När det går nerför så glöm inte att det snart kommer att gå uppför. Solen skiner även om man inte alltid kan se det!
Vi älskar Dig, Du lilla söta prinsessa!
Marika & Thomas
Liam & Noel

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.