Julskum & julmust ända fram till påska… Å de va…

Idag när Thomas hämtade mig så vart han allt lite moloken och jag frågade vad som stod på…

… Jo, sa han allvarligt och flyttade en lite påse som han köpt med sig från Willy Wonka när jag skulle sätta mig i bilen. Jo, det är så här att idag har jag fått sänka allt ”Julskum” till 1 krona påsen och inte bara det julmusten som är kvar har jag sänkt till 1kr plus pant…
…Ja, det var ju så här att till jul så beställdes det alldeles för tok för mycket julmust och det finns kvar än så det räcker till långt efter påsk. Thomas har haft som målsättning att sälja av allt till ordinarie pris och jag lovar att jag har försökt att hjälpa till så gott det går.
Men även vi har en gräns för hur mycket vi orka dricka julmust och då har vi haft med oss till bekantar när vi har varit inbjuden som en liten fin gest i stället för en bukett med blommor. Visst har vi sett att de tittat lite konstigt på oss men som sagt är man från gräddhyllan så är man och då tar man bara med sig det bästa och just då vart julmust det bästa.
Men påsken är snart här och det är dags även för Willy Wonka att ta hem lite must i den gula förpackningen, alltså påskmust. För jag tror nog inte att det är någon som vill ställa fram en julmust vid en glad gammal tupp eller??!
I påsen som Thomas flyttade på i bilen när jag skulle sätta mig innan idag, ja i den vart det ett gäng med påsar av märket ”Cloetta Julskum”… Undra vad barnen kommer få som lördagsgodis några helger framöver?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.