Kärlek på Torpet!!!!

Då var helgen över och det är med stor vemod som jag lämnar den underbara helg och nej det är inte någon uppenbarelse som har skett utan helt enkelt en härlig och vintrig mini helg på torpet med goda vänner och lite djur.
Idag när det var ljust ute så passade jag på att gå en runda och ta lite vita fina bilder som blandades med alla gröna granar och röda hus. Liam, Noel, Alexander var ute länge på förmiddagen o0ch hade det kul medans vi vuxna försökte få upp värmen som försvann under natten. Borde nog köpa ett element till och vi borde nig köpa en ny ytterdörr som är lite tätare. Nu kommer ju hela vinterkylan mellan springorna vid dörren.
Men för övrig var allt toppen, efter allt brassat på rejält med ved i brasan och förmanat de små att stänga dörren så blev det varmt igen. Då kunde till och med Outi ta av sig sin jacka som hon gick med hela morgonen och det roligaste kontrasten till det var Markus som gick i t-shirt och var lagom varm. Eller så var han macho och frös innerst inne, men det får jag nog aldrig veta.
Igår svullade vi i oss en himla massa god mat och i dag vart det rester och det var lika gott det. Hundar och människor blev mätta även idag och det vart en hel del över som vi lämnade kvar till pappa. Nu kan han gotta sig i några dagar tills det står han upp i halsen sen får väl Olle hans rester!?!?
 
När vi skulle åka hem framåt tre tiden började det redan mörkna på och då hade det varit mer än mysigt att fått vara kvar och sitta där i stugvärmen med vännerna och familjen för att prata om livet och allt runtomkring. Barnen ville inte heller åka hem, de tyckte det var allt för kort att bara sova en natt och det tyckte ju jag med men plikten kallar i morgon.
På vägen hem så tyckte jag att Thomas höll sig väl långt ut mot min kant med bilen men han sa att jag var larvig… Mm, så larvig att vi körde fast bara några meter efter det. Det slutade med att jag fick kravla mig ur bilen på hans sida då jag hade en snövall intill min dörr. Liam fick hoppa ur på sin sida och var så gullig och sprang hela vägen ner till morfar för att få lite hjälp. Efter ca en halvtimme var vi äntligen kloss och kunde fortsätta vår kos mot gräddhyllan med ett stopp på Willys för att handla lite bröd.
Nu är det snart Starke Man på tv så et blir väl till soffläge för att sedan flytta över sig till liggande läge och en bok. Undra nu vilken jag ska läs klart först, har två på en gång och båda är lika bra för tillfället…
Men nu till det bästa av allt, det var inte bara mys och mat på torpet i helgen, nej det var överfullt av kärlek! Outi och Tommy slog till och förlovade sig, så himla kul, så himla underbart med att även de är ringmärkta för livet!
Dessvärre han vi inte ner i tid till själva ceremonin, det gjorde de redan på fredagen då vi inte var där men kärleken den höll i sig även tills lördagen och idag med. Det sprudlade om de små Tu och det verkade som de gick på moln och inte på någon isig vinterskare…
 
Lycka till med kärleken och vi ser fram mot altargången innan nästa års slut! Se så lyckliga Tu som satt på torpet i soffan och mös!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.