Kärlek vid duschen…

 

Har nu suttit och lekt lite med foton, det var länge sen och det var kul. Kom på att jag ville dela med mig av djur jag älskar på FB så nu har jag gjort det. Men är lite irriterad över att det bara strular på FB idag så nu ger jag upp och fortsätter en annan gång.
Blev lite avbruten mitt i innan när Noel vaknade och grät, ja sen var han så arg och jag fårade vad han ville. Svarade var att han ville bestämma, okej?! Vad vill Du bestämma sa jag: Då fick jag till svar ännu argare… Vad ska jag bestämma mamma?!?!
Mm… det är inte lätt när de drömmer och är okontaktbara, då får man bara ha tålamod och göra det bästa av situationen som jag så fint gjorde idag. Tog med mig Noel ut i soffan och la han på min mage och myste lite tills Noel vaknade till och ville återvända till sin säng och nu då lite gladare men dock trött.
Liam frågade mig innan i kväll helt apropå när finnarna kommer?! Ja, sa jag de kommer når man blir lite äldre. Aha, kommer jag då få finna mamma?? Tja, sa jag det kommer Du förmodligen få. Då tittade Liam stort på mig och sa: Gör de där finnarna ont eller? Och hur går de bort egentligen? Många frågor många svar och ännu mera frågor!!
Liam har sett sin lilla kärlek idag och jag tror inte jag ljuger om jag säger att Liam tittade ut från duschen på simskolan 15 gånger medans hans lilla kärlek höll på att ta på sig. De möts ju i omklädningsrummet för Agnes går ju på simskolan tiden innan Liam. Varje gång Liam tittade ut på Agnes så log Liam och sa: Hej Agnes, för att sedan gå bakom väggen och dusch lite till. Jösses så sött!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.