Kärleken mellan 2

alt

Störst är kärleken!
Igår fick jag och Thomas och många vänner med mig äran att vara med när två lovar varandra trohet i nöd och lust. Kärleken sprudlade och solen sken, dansade in till altaret så lyckliga och sa vackra.
alt
Där började min första tår tränga ut ur ögonvrån, den känslan av lycka som de två tu kände värmde hela kyrkan.
alt
Susanne har blivit fru Samuelsson och Joakim har fått sin kärlek f.d. Susanne Blom. Så paff jag blev när musiken i kyrkan började ljuda och pappren flög när värdparen kastade ifrån sig dem och började dansa in… Då förstod jag att Susanne hade åter igen fått en önskan i uppfyllelse och det gjorde mig varm av glädje.
alt
Några glada tjeje som fick dela Er dag!
alt
Efter vigsel då de sagt ”JA” och sagt sina kärleksförklaringar så gick de så stolta, glada men framför allt så förälskade ut ur altargången. Solen sken, det var varmt i luften, alla så fina och glada och jag visste att kvällen skulle gå i kärlek och glädjens tecken.
alt
Kvällen flöt på och det arbete som värparen hade gjort beundrar jag dem för. Så mycket skratt, några tårar från andra talare och glädje som sprudlade igår kan jag och säkert alla som var med leva länge på.
alt
Jag önskar Susanne och Joakim ett fantastiskt liv tillsammans som man och fru, må åren vara i kärlekens tecken och le då det är tungt så kommer livet gå i dur.
alt
(en liten, liten blogg om en stor, stor händelse. Men mammarika är trött idag så det får bli lite mer en annan dag)
alt
Älskar Er!
Marika

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.