Kaffe med mjölk!

Vad vore livet utan kaffe med mjölk? Ja för mig vore det väldigt tomt och tragiskt. Ja tycker det är så gott med en koppa kaffe och tar men den i vänners goda lag smakar det ännu bättre. Så nu sitter jag här efter en frukost med barnen och smurfar runt samtidigt som jag smuttar på mitt ny bryggda kaffe, Gevalia är det i dag.

Har läst lite mejl och vidarebefordrat två av de som jag fastnade för. När jag fått många mejl brukar jag vidarebefordra alla på en gång till Gösta och Jockes förtret. Det är så kul när Gösta ska in i sin mejl och använder sitt trogna modem från 77. Det blir stopp och Gösta gissar alltid rätt att det är mejl från mig, mycket fyndigt och roande! Sen Jocke som sitter på sitt kontor hemma och ska skicka iväg lite viktig mejl öppnar och vad händer då… 200 mejl från Marika, ja det är kul och jag skrattar lite smått inombods.

Solen tittar fram mellan molnen och det är ju alltid något. Svårt att veta vad man ska ta på barnen för ena stunden är det varm och nästa stund kallt. Själv har jag tagit bort skalet i min jobb jacka men det är lite kallt på kvällarna, men samtidigt är det alldeles för varm på dagen. Så jag fryser hellre en stund mellan husen i stan än svettas. I kväll ska jag jobba men efter det så är jag ledig ända tills på tisdag, så underbart skönt det ska bli.

Innan jag börjar idag ska jag ta en kaffe med Susanne och Lill fisa det ska bli kul. Får passa på att träffas när hon ändå är över i staden på besök, sker ju inte så ofta. Nästa gång får väl vi åka över till Göteborg och titta till dem på ett litet besök.

Nu till toan för att se om jag kan föryngra fejan lite med lite smink, det är värt ett försök!!!

Igår kväll smidde jag tusen planer, i morse gjorde jag som vanligt!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.