Kaffe stund med Annette!

Nu sitter jag här och reflekterar lite över min dag. Det jag har kommit fram till är att det har varit en bra dag och jag är nöjd med mina insatser i hem och annat kul.

Strax efter 16 tiden dök min kära vän Annette upp för att inta en god kopp kaffe och då passade barnen och jag på att lämna över ett paket som tomten varit och lämna här och konstigt nog hade även tomten varit hos Annette för hon hade lite klappar till mig och barnen med. Fast man måste vänta till den 24 då den riktiga tomten kommer innan man får öppna. Men Annette är så snäll så hon ville jag skulle öppna ett paket så det kunde jag ju inte bråka om. Väl öppnat så var det en flaska glögg till min glädje så den värmde jag p till oss, en mycket god glögg.
Thomas kom vid halv sex tiden efter en lång dag på arbetet och då var det även dags för Annette att bege sig hemåt sina hemtrakter efter en lång dag inne i stan. Då passade jag på att åka till A6 och göra lite små ärenden och jösses vad folk jag sprang på idag som jag kände, det gick inte vara anonym idag inte…
När jag kom hem igen satt Liam och Noel i badet och Thomas var en god husfar för det var köttbulle dags och det på hela 2kg det. Så nu har vi frysen full av köttbullar att mumsa på framöver. Goda var de för jag fick ett smakprov.
Nu sover Liam och Noel men det tog tid för Noel i kväll jag tror klockan var strax efter 21 innan han kom till ro. Vet inte vad jag ska göra med min lille piggelin tott?!?! Tur är väl att vi är lediga i morgon så inte vi behöver gå upp allt för tidigt. Kayliegh, Jamie och Mariette kommer på lite lunchbesök i morgon så kusinerna får leka lite. Det har Liam och Noel sett fram mot och pratat om hela dagen idag.
Jag har suttit och slagit in massa julklapparna och jag är alldeles trött i fingrarna efter allt klippande och tejpande men nu är jag klar, eller inte kom jag på… Hade visst några klappar på ett annat ställe men det får jag ta i morgon.
 
Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.