Kaffebesök…

Idag så kom äntligen snön, barnens dröm har blivit uppfylld. Så i eftermiddag ska äntligen Liam få testa sina nya skidor och Noel ska få åka pulka.

Min mobil ringde i morse, Annette var kaffesugen. Då frågade jag Liam om han ville baka bullar. Det svaret visste jag ju innan jag frågade men man kan ju alltid fråga. Vi tog fram vad som behövs för att göra kanelbullar och under tiden den jäste gjorde vi frukost. Dessvärre var de inte färdiga innan Annette for iväg på nya uppdrag men hon fick ju macka och kaffe, det är ju inte fy skam det. alt

Men det kom mer på kaffebesök idag. Dagen till ära är ju Katta som blir 30 år idag! Grattis grattis, hoppas du blev riktigt mätt på de nybakta bullarna. Outi och Katta kom ju precis lagom till när vi skulle sätta in plåten i ugnen så det var ju perfekt tajming.

Jag sa till barnen att de skulle sjunga för Katta men det vart de plötsligt för blyga för, konstigt!!! När Katta berättade och visade med fingrarna hur gammal hon skulle bli för Noel tittade han stort och sa: När du är så gammal så dör du. Katta fick ju sig ett gott skratt. Rickard på deras kontro ringde och även han ville ju ha en bulle så Liam packade ner några i en påse.

För vem tusna kan motstå nybakade bullar!?! Inta jag i alla fall!

Hej och hå, bulle för två!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.