Kaffebryggare till icke kaffeälskare!

Jag blev ju jätte glad häromdagen när Thomas kommer hem med en helt ny jätte fin kaffebryggare. Vår är i och för sig inte så gammal och funkar perfekt. Men det är ju jätte kul med nya grejer tycker jag. Det som förvånade mig var att Thomas kommer med en kaffebryggare som inte ens gillar kaffe, han har inte blivit vuxen än…

Det visade sig att han hade vunnit den, juste en kaffebryggare av alla prylar. Enligt mig då så var ju det den bästa vinsten och när Thomas såg hur glad jag blev så tyckte han det med!

 alt

 

Den nya bryggaren matchar ju köket bättre än den gamla i färger och stil. Nu behövs det snart en ny vatten kokare så det blir perfekt!! Nu passar ju även mina snygga boxar ihop med stilen. Super coola som man själv lätt kan göra med skruv och några bokstäver!

alt

Så nu ska jag sätta på en kanna kaffe till så att det blir lite gjort här hemma innan alla kommer och stökar ner igen.

Inför ett kalas måste det bli kalasfint!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.