Kaffepaus i det gröna

 

Nu är det förmiddag här på torpet och jag är trött. Inte för att jag inte har sovit utan för att jag åter igen har slitit med ett litet projekt och n är det då är varmt som värsta lilla h-vete så blir man allt lite sliten.
Vad har mammarika gjort nu då? Jo jag satte igång med att putsa fönster i solen på övervåningen och inte bara det jag storstädade det lilla rummet med allt som hör till. Nu ska jag bara flytta några tavlor och sen är allt klart, så skönt. Men innan jag gör det så tar jag mig en kopp kaffe ute på gräset med lappen i knät och radion i bakgrunden.
Tittar lite på Thomas som sliter med att blir klar med taket på altanen och det tar sig sa han som fes i elden… Ska ta litet foton på projektet så Thomas kan blogga lite på sin egen blogg om sina livsverk. Då blir han nog glad, för han när man och kan inte ha två saker i samtidigt i tanken och glömmer förmodligen att fota det han gör. Tur att han har en fototokig fru!!!!
Liam och Noel börjar allt bli lite trötta i värmen efter att ha letat småkryp, de kom in till mig när jag stod o h strök gardinen med en jordlöpare som säkert var 2 cm lång, och det tycker jag är mindre mysigt.
Nus aka Thomas göra en sista planka innan vi ska ner till dammen för att svalka oss hela bunten, ett välbehövligt dopp i den stekheta solen på torpet i Sverige någonstans i Västergötlnad…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.