Kalas i dagarna tre…

Kalas i dagarna tre, men inte fyller någon jämt för det. Ska det firas är det väl lika bra att fira rejält, det är familjen Jonssons motto det på gräddhyllan.
Så i torsdags började vi firandet för mig och Liam, men det var Liams födelsedag. Det var skoj och Liam vart nöjd. Så i går var det bara Liams som blev firad och då vart det ett ”Discokalas ihop med Siri. Det kom 27 barn och några vuxna, mammarika var trött på kvällen efter allt var klart.
  alt
Stefan var i alla fall ”DJ Steve” för barnen och är det disco så är det. Vi slog på stort och hade rökmaskin och en massa ljuseffekter till musiken som flödade ut ur högtalarna. De som dansade var ju mest tjejerna då, Liam fick en rugbyboll så det var mest full fart ute på gräsmattan för grabbarna.
  alt
Men som sagt Lima hade ett mål att dansa med Agnes, den stora kärleken just för tillfället. Men Agnes vart allt för blyg och fick gå hem, men mammarikas hjärta höll på att smälta bort när Liam gick fram med osäkra ben och skulle bjuda upp Agnes på en dans… Det var så rart och sött att jag höll på att dö av mammasorg!!! Men kalaset fortsatte med hamburgare, glass och skattjakt förutom all dans som det bjöds på!
 
Kvällen tog slut och i soffan satte jag mig bestämt när att var klart där nere i lokalen och här uppe i lägenheten. Någorlunda tidigt i säng då jag var trött, men inte fick man sova för det i natt men det är en annan historia.
alt
Idag har vi haft kalas nummer tre i alla fall och även detta kalas flöt på som det bör. Gunnel, Gunnar och Stina kom för att uppvakta Liam och mig, Stefan, mamma, Mariette, Simon, Dennis, Jamie, Kayliegh, Kitty och Alice lika så. Så här var det fullt hus och mammarika hade slagit på stort med pajer och till kaffet vart det ju så klart tårta, inte för att syster Mariette kunde förstå varför man har tårta då inte man fyller jämt. Men fyller man så gör man och då tårtars det ju så klart!!!
alt
Massor av presenter både till mig och Liam, så det kändes ju i och för sig som om man fyllde lite jämt när jag blickar tillbaks…
 
Sist hem var Stefan, för Stefan stannade kvar och hjälpte Liam att bygga ihop sin älskade ”Star warslego” något som han har önskat sig och det tog lite tid. Men klart blev det och nöjd var Liam. Noel hjälpte till och även han tyckte de var jätte kul, efter det så var det inte bara en trött mammarika utan en trött Stefan som längtade hem till kärleken nere i smålands mörka skogar… Stefans alldeles egna Anna!
Men det har inte bara varit kalas idag inte, nej för Noel har ju börjat med sin tennis idag och det var ju superkul tyckte han. Thomas fick åka själv med Noel då jag var fastgjuten vid spisen… Känns som om jag är där för jämnan nu för tiden, har inte sett mig omkring på länge nu.
 
Så nu har Noel lärt sig ”backhand” och ”forehand”, nu ska bara mammarika lära sig det med…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.