kalasa…

Urk, sitter och tänker på alla kalas som av någon anledning oftast kommer på en och samma gång. Ja, inte för att jag tycker det är tråkigt med kalas, tvärt om det är jätte kul. Problem uppstår när kalasen hopar sig, det är då det blir jobbigt. Men jag tror att Familjen Jonsson kommer att få ihop det även detta året utan att åka på värsta krocken.

alt

I alla dessa kalas så kommer ju en konfirmation med, men det har jag varit så duktig och planerat in två gånger så den kan jag bara inte missa. Ja på något konstigt vis har jag skrivit upp två helger på raken i almanackan och varit så duktig och tagit semester en av helgerna för att inte missa den.

alt

Den helgen jag tog semester är jag helt ute och cyklar, jag vet inte vart jag har fått den helgen ifrån överhuvudtaget. Men jag får se det positiva i det hela, jag får ledigt en hel helg och kan då umgås med mina nära och kära utan att ha något uppbokat.

altalt

Idag har varit en jätte rolig dag, ja hälften av dagen har varit kul. Den första delen av dagen var väl så där men jag var tvungen att gå igenom den delen med. Jag hade ett helt berg av tvätt att ta hand om efter alla resor och annat som vi gjort. Sen så hade alla dammråttor i småland samlat sig hos oss så då fick jag ge mig ut på dammråtte jakt.

alt

Ja, sen så vart det lite skit och skräp här och där som jag var tvungen att ta hand om så det tog hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Ja efter allt slit och släp var det ju dags att fylla buken med lite energi så då gjorde jag spagetti och köttfärssås. Under tiden var min kära make på hugget med. Han gick loss på bilen så att den såg någorlunda anständig ut den med.

alt

Därefter började den bättre och roligare delen av dagen. Precis när vi satt oss till bords så ringde det på dörren och där stod Farbror Bus, så det blev en till som satte sig till bords. Alltid trevligt med roligt besök, denna gång visste jag att han skulle komma men Bus är alltid välkommen både oanmäld och anmäld till oss.

alt

Vid halv fyra tiden så kom svärmor och Svärfar med Melina, de skulle också följa med och titta på när Thomas skulle upp i luften. Så vi begav oss ut mot Ödestugu och flygplatsen för segelflyg. Tur att vi hade med oss Stefan så vi kom åt rätt håll, vi höll ju kartan upp och ned så vi svängde åt fel håll… Ja, jag är lite trött i huvudet idag efter att varit på en stor tillställnig igår och sent blev det med…

alt

Enligt Thomas så vart det en fantastisk upplevelse och han var väldigt nöjd med att fått denna på sin 40-års dag av sin släkt. Det vart lite pirr i magen och lite illamående när han väl var nere men absolut inget olustigt för det gick över lika fort som han hade landat och kommit ur hytten.

Noel var intresserad av att titta och Liam var väl så där, det fanns ju en yngre tjej som letade efter grodor till sin sköldpadda så han vart mer intresserad av att gå på grodjakt än att titt efter pappa Thomas som var och svävade ovanför oss…

alt 

Efter detta så hade svärmor med sig lite fika som vi avnjöt i gräset bredvid alla som åkte upp och åkte ner för landning… Ett härligt avslut på en åter en solig dag…

… Men även igår avslutade jag och min kära familj med en härlig solnedgång, tänk vad fint det är på Vättern när den är som vackrast… Och i och med att lördagen gick i kärlekens tecken så är ju allt en solnedgång något som passar in som en avslutning på en bra dag!!!

Ett kärleksfullt hjärta är den sannaste visdomen.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.