Kalasat färdigt!

Kalasat färdigt för det här året… Skönt! Super kul men oj vad det tar på krafterna…

Noel vart ju nöjd för att kompisarna dök upp och att det vart roliga leksaker i paketen. Ännu mer städ för mammarika, men va gör väl det?!

Stella, ja hon är totalt slut efter att 13 barn har stimmat och tjoat här i eftermiddag. Så hon känner av att hon lever, den lilla mysedoggen.

 I kväll gick jag och maken ner till Kitty för att ta ut hennes hundar på en kvällsrunda få hon är ute på äventyr i kväll. Det vart riktigt skönt med en kvällsrunda på tu man hand med maken. Liam och Noel fick spela lite Indiana Jones spel på PS3an under tiden, vilket de inte hade något emot.

En skön avslutning på en skön dag helt sonika.

 

 

Idag vart det ju tennis för Noel och jag njöt lika mycket idag som sist. Idag spelade Noel med hårda bollar och herre jösses vilka slag han gjorde med forehand högern. Det tar sig helt enkelt och det är nu mera mer träffar än missar så det går åt rätt håll. Min pension ökar i värde kan man säga!

Sitter i alla fall här nu, musiken är ju super. Närmare bestämt lite härlig Volbeat som kommer ut från högtalarna. Det var ett tag sedan. Tror nog allt att jag ska kolla om det kommer en spelning till här i närheten med dem igen. Tror de är i hemma från Europa nu?!

I kväll är det Ladies Night här i Jönköping och jag hade gärna velat se det. Men i år vågade jag inte boka in det då vi inte vet när operationen för Noel ska ske. Nu i efterhand hade ju jag kunnat gå, men de kommer säker tillbaks nästa år med.

Så blåsta Thomas och jag blev idag då… Så snopet och så surt, så som jag hade sett farm emot kvällen idag. Vi fick för oss att det roliga programmet ”Så mycket bättre” skulle ja premiär i kväll klockan 21, men ack så fel vi hade när vi bänkade oss i soffan tätt ihop. Det är ju inte idag utan nästa lördag. Så det blir bara att vänta en vecka till och se glad ut.

…Och här slutar jag för idag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.