Kalasat hos Jamie…

Nu har vi varit och firat av Jamie som blir hela 6 år på tisdag. Jamie har blivit en stor kille nu, nästan för stor och för fort. Han verkade vara väldig nöjd med alla paket och även mamma Mariette såg belåten ut, man kan ju hoppas att det var för presenterna och inte för tårtan.

altalt

Liam och Noel gav ett roligt dans spel och g filmer samt en minifis. Minifisen var nog ändå den som verkade mest rolig om man ska utgå från min och skratt. minifisen fiser, det är ett klabbigt material som ligger i en liten, liten burk och när man trycker i den så fiser den. Roligt för både stora och små!

alt

Jamie hade även en tand som sitter lös och jag fick vick lite, lite på den men helst inte… Snart så tror jag att den kommer att åka ut så Jamie får lägga den i ett glas och invänta tandfen. För jag vet att det kommer bli en peng för det blev det när jag var lite, ibland låg det flera pengar i och ibland en guld peng.

alt

Liam var även med mig och valde ut ett paket till Noel som han ville ge och jag passad på att köpa ett från mig och Thomas. Det finns ju inte så mycket tid så vi tänkte att vi skulle fira Noel själva idag efter att vi ätit middag nu. Hoppas att Noel blir glad för det han får.

Just nu känns det som om barnen har så mycket leksaker att det är dags att göra en liten mini rensning för snart kommer ju alla jul paket. Ja det är ju några månader kvar men det går ju så fort så det är lika bra att ligga steget före.

alt

Paketa och kalasa, ja det trodde jag inte det skulle kunna bli för mycket av men just nu så känns det så för det här året har varit jätte mycket. Får hoppas på ett lite lugnare år nästa år för då är det väl inte så många som fyller jämna år och då blir inte allt så stort. Men kul är det, det är nog bara jag som inte orkar lika mycket längre kanske…

Just nu sitter Liam och Noel och titta på Noels nya film, bamse film som han fick av Alexander och Felix i går på barnkalaset. Det är knäpp tysta så jag tror att det var ett bra val av film.

Sen ska vi även ut och fotografera lite i eftermiddag sa vi, ta lite höst foton till föreningens hemsida. Sen måste jag ju ut och fota Noel i morgon så som jag gjorde när Liam fyllde 5. Göra lite förevigade foton, det är alltid kul det. Det är så fina färger nu på lövträden så det går nog få kanon kort om vi testar lite och få barnen att posera bra…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.