Kalasat med Bobo!!!

Tio timmar i gruvan…

En timme på tennisen…

En timmes restid…

02

Ja, så har mammarikas dag sett ut idag och nu har jag äntligen belägrat gräddhyllans residens. Tänk så gött det faktiskt kan vara att bara komma hem, även om det mer eller mindre ser ut som om en orkan dragit igenom hela hemmet.

1

I helgen hade vi i alla fall massor av familjetid tillsamman, inte bara vår familj här på gräddhyllan, Nä, för vi har även träffat familjen Jonsson/Björk/Johansson i Gistad… På det så blev det en himla massa andra goa familjemedlemmar som vi träffade på söndagen. Men hela lördagen och hela förmiddagen hade vi Grynet och Bobo för oss själva, mys på hög nivå!

01

Hur kom det sig att vi hade den här turen att få umgås med släkten? Ja, det berodde faktiskt på två faktorer. Nummer ett är ju att underbara lilla rara Bobo fyllde  två år… På det så var ju även jag ledig hela helgen från gruvan. Sen ska tilläggas att det var fler celebriteter som är värt att n ämnas och sätta en liten guldstjärna på.

09

08Svärmor har ju fyllt år och det har vi inte kunnat fira innan. Så jag, Liam och Noel satt en kväll och gjorde var sitt födelsedagskort till henne. På det så fixade vi en av mina favoritväxter och det är ju så klart orkidee. Men där tog det icke slut, vi vill ju (jag) att kära svärmor ska vara med om lite moderniteter, så som en lite mer uppdaterad mobiltelefon. Så hon fick faktiskt ärva Noels gamla HTC, hoppas hon blir nöjd. Nu ska jag bara försöka hinna med en liten rundtur i telefonen med henne så att hon kan använda den till det som de är tänkt till! (ingen instruktionsbok med).

07

04Ja, sen har ju vi en till stjärna att gratulera… Min kära make har ju fyllt 45, inte mer och inte mindre. Så då vart han också lite firad.

Tror Ni det är slut? Näe, som sagt det är ju inte det. Farbror Stefan ska ju faktiskt fylla år och det närmare bestämt den andra april… Så då fick han en present att oss med så klart.

Men det fanns ju faktiskt en till celebritet där i Gistad. Kan ju inte falla in bättre än att Bobos mormor fyller på samma dag, så hon fick en vacker sång (tror jag det var) från oss i Jönet också!!!

2

06När man har varit hos familjen Jonsson/Björk/Johansson (de borde snart gå gången fram, skitjobbigt att skriva dessa efternamna) så inser man hur fruktansvärt dålig man är på att baka, borde nog skämmas en aning då jag ligger i LÄÄÄ!!! (Farbror Stefan borde nu ta sig i kragen och gå ner på knä).

Nu till helgen är det faktiskt släkten som gäller igen… Kanske inte dirket min, men Thomas pappas sida har fixat en släktträff vilket vi alla här hemma på gräddhyllan tyckte var en förträffligt bra ide och framför allt kul grej… Thomas ser verkligen fram mot det här och jag tycker det ska bli kul att se lite vart svärfar härstammar ifrån, så nu är det bara solen som kan göra nästa helg än bättre… (tror på solen starkt).

03

5Så tack alla fina som vi fick träffa i helgen!!! Alltid så kul och alltid så sorgligt när tiden är inne för hemresan!

Love U all!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.