Kalasdagar!!!

2004-08-19, det var dagen som Liam kom med dunder och bra. Hela 8 år sedan, kan inte fattade och jag säger det varje år. Men det är verkligen så för mig.

Igår var det kalas hela dagen, lite för mig men framför allt mitt lilla hjärta som blev 8 år idag. Min fina Liam, min otroligt kloka och goa Liam som det är full fart i. Nu är det än mer fart i han då han äntligen fick en ny cykel, en 24″ så knäna slipper åka i styret. Han cyklar mer än han är stilla, härligt!

Min lilla Liam  som inte är så liten, han är lång. Undra hur lång han kommer bli innan han slutar växa på längden?!?!

Först kom det en massa glada barn för att fira Liam med två timmars lek och så klart glass med en himla massa strössel, chokladsås, kolasås, maränger, minimarshmallows och grädde. Hör och häpna, det var barn som faktiskt lämnade dessa godsaker på tallriken…

 

Ja, de blev både nöjda och mätta. Detta innebär att myten om att barn inte har stopp i magen när det gäller gotterier har jag slagit hål på… Weehaaaa!!!

Efter detta kom då nästa gäng som ville gratta Liam och så var det lite grattis till mig (tusen tack, jag bugar och bockar).

Det vart party till sena kvällen, själ kom jag i kojs innan alla fina gäster gått, men Alice och Jennie tyckte det var helt i sin ordning att jag bumsade i säng för Thomas låg kvar i soffan och tittade på TV med de två fina tjejerna. Alice och Jennie är som våra två extra barn, de är bara bäst!

Sen var det ju första gången det lilla charmtrollet Bobo vart och gratulerade Liam och Mig, det var mycket roligt då Bobo är väldigt underhållande rolig!!! Kan inte annat än att skratta när han charmar en….

 

Vi saknade dock bästa kusinerna i Motala, hela familjen Jensen. Hoppas snart vi ses och kan ha lite skoj tillsammans!

Idag är det ju Liams riktiga födelsedag, så för att ändå visa att det är det så offrade vi oss på att ställa klockan på 07:00 och gå upp och sjunga en liten truddelutt vi andra tre. Hoppas inte grannarna vaknade, en som vaknade var ju Liam och det till ett leende!

Liam fick även två små paket att öppna så det blev lite mer kalaskänsla. Liam vart nöjd även över dessa två paket, tänk att en jojo och en frisbee som kan vecklas upp till en boll kan göra en 8-åring så glad. Fast gladas vart han ju för den fina cykeln.

Själv fick jag av mina tre favvokillar en kamera, en ny fin Nikon. Fast de vart så snälla att jag fick den för ca en månad sen för att jag längtat efter en ny. Det är kärlek det!!!

Så den här helgen har varit full av liv, skratt och massor av kärlek. Gillar detta och med det kan jag säga adjö till dagen, adjö till helgen och se fram mot morgondagen. Vem vet vad den kommer att ha med sig?! (Ja, förutom jobb, fritids och allt sådant då).

Tack alla Ni som varit delaktiga den här helgen!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.