Kallt fast lite värme…

Blev glatt överraskad idag när jag hade bullat på mig och barnen alla kläder för att traska till förskolan så upptäckte jag till min förvåning att det inte var så kallt som det såg ut. Det gjorde mig glad för nu är jag trött på den där isande kylna som vi har haft så länge nu.

Men dock är det fortfarande kallt, nyss har pappa varit hos mig och tagit sig en välbehövlig dusch. Först frös vattnet för han och när han väl fick bukt på vattnet så frös avloppet ut. Så nu har han rinnande vatten men ett fryst avlopp, det är ju nästan ”pest eller kolera”…
Ska snart ta mig lite lunch inför mitt arbetspass som komma skall. Fast det blir nog en lugn kväll, kvällarna kan ibland vara bättre än dagarna då det är så mycket runt om kring med telefonsamtal och annat som måste göras. Fick i alla fall lov att ha bilen hem idag och Thomas tar bussen hem, det uppskattar jag för då kommer jag hem i någorlunda tid.
Känner mig rätt så utsövd, jag tror jag har sovit stenhårt i natt när jag väl somnade. Skön känsla måste jag tillägga. Därför fick jag energi till att göra en massa hushållsarbete och jag har kommit en bra bit på vägen och klockan är precis slagen tolv. En effektiv fru är jag allt, en glad sådan med…
Drömmer mig bort till sommaren och lite små projekt jag vill ta mig an på torpet. Inte några stora och långsiktiga utan bara små fina roliga i mina land. Tänkte försöka ge mig på den stora stenen vid sidan av huset och göra något roligt där samt göra ett rejält röj i buskarna som håller på att ta överhand om vägen in till gamla ladan. Har nog pratat om det i några år nu och nu tror jag tiden börjar bli mogen…
Men nu är det vinter så det är långt till den härliga svenska sommarvärmen och semestern…

 

Med intuition menar man den förmåga som en del människor har att blixtsnabbt felbedöma en situation.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.