Kalsonger & tv-dosa!

 

Hm, kom på att nu kommer det dröja nästan ett år innan jag åter igen får se min älskade make öva inför stämman i vårt tv-rum. Han brukar alltid ställa upp sig framför mig med en tv dosa i handen som ska förställa en mick och jag får sitta i soffan som publik.
Det här året vart det till och med lite sexigt då han kom till mig och sa att jag skulle sätta mig i soffan och lyssna. Jag satte mig och där kom Thomas med tv dosan i handen, kalsonger och en kortärmad… Fattar Ni vilken härlig syn, den synen har etsat sig fast i mina hornhinnor och kommer förmodligen sitta kvar ett bra tag.
Hade jag haft kameran i handen hade jag självklart förverkligat detta och delat med mig. Men nu hade jag inte det utan Ni får allt blunda och använda fantasin!
Jag frågade vid ett tillfälle om han skulle åka till stämman så, för det kan ju vara positivt menade jag. Liksom släppa lite på det stela och visa att man bara är människa.. Men det förslaget röstade Thomas ner snabb med en grimas och grymtning, eller jag tror att han menade att det var ett dåligt förslag?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.