Kan han vara en smygis?!

Funderar över det här med att vara trogen sitt lag. Ja om man nu har ett favoritlag, ja vi kan ta Färjestad BK bara för att ta ett lag. Så bor man inte nära sitt älskade lag men man håller det hårt om hjärtat. Det lag man inte tycker om, ja vi kan ta HV71 bara för att ta ett lag. Ja så bor man där det sistnämnda laget har sitt näste och träffar inte sina supportrar allt för ofta för milen är för många för dagliga kontakter.

Så kommer det en dag då man blir hungrig och är bredvid denna gigantiska stora arena som Kinnarps. Där finns det en restaurang som då är HV:s näste. Går man in och äter då och bidrar med en slant till laget man föraktar?!

Låt oss vandra vidare och ponerar att man faktiskt måste det för hungern är olidlig och snart får man spasmer av denna hunger. Går in och beställer maten betalar si så där 95 spänn för den här som är gjord av kärlek från något HV fan och bidrar till HV:s klubb.

Är man otrogen sitt hjärtats lag då, smakar maten gott och framför allt blir man mätt?? Ja det är den stora frågan, hur mår man sen? Kommer man att gå dit mer för att maten smakade så bra? Eller sitter det som en stor klase hemorrojder och skaver av smärta någons stan där det är mörkt?

Jag råkar ha en vän som är tillsammans med just en FBK:are, undrar just hur han skulle reagera över en sådan här händelse? Undrar om faktiskt inte han skulle bli en liten smygis till HV och till sist inse hur fantastsikta de faktiskt är… Mm jag kommer väl förmodligen jag inte få reda på något sådant för Tommy skulle väl aldrig svika sitt FBK utan hellre svälta en ond bråd död?!?!

Ja, jag får väl undra vidare men nog är Tommy i alla fall en liten smygis ändå. Det finns nog en liten hv ärta långt inne hos han med?

Livet är det som drabbar dig under tiden som du är upptagen med att planera det

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.