Till mig från två VÄNNER!

Jag blev så glad!

I fredags fick jag lite lunch besök lite spontant av Outi och Katta, alltid lika kul och trevligt. Fast den här gången vart det ändå lite mer än trevligt, ja jag blev mer glad än vad jag brukar vara när de kommer till mig. När jag öppnar dörren står Outi och Katta med mina älsklingsblommor till mig. En jätte fin bukett med härliga tulpaner med lite rosa ris i, så fräscht och fint.

Det var precis lagom att byta ut de vita jag fick veckan innan av min älskade man. Tulpaner är så fina jag bara älskar dem och de gör mig så glada att bara titta på.

Nu så frågade jag varför jag fick blommor bara så där och vet Ni vad Outi sa?! Jo bara för att VI tycker om dig, är inte det vänner som gör att man vill ha sådan vänner i sitt liv?! Spontanitet är ju faktiskt roligare när jag tänker efter för då vet man att man är omtyckt och att det är värt att hålla fast de man verkligen tycker om.

Se så fin den var denna härliga lilla bukett, lyser ju upp hela rummet!! Noel sa åter igen att mammas kompis som är en ”han” har varit och gett blommor till mamma. Konstigt att denna ”han” bara kommer när Thomas inte är här. Men som någon klok en gång itiden sa

” Att när katten är borta dansar råttorna på bordet”. Ja, det verkar ju stämma eller?!

altalt

Jag passade ju på att bjuda på lite gotterier jag med då, Thomas fick ju så mycket gott och blandat. Nu vet ju jag hur mycket Outi gillar choklad så även hon fick ju bli glad i fredags som Ni ser… Dessvärre fastnade inte Katta på fotot så det finns inga bevis på att hon mölade ner en hel chokladkaka själv alt. Det enda som fanns kvar var några ynka smulor som inte ens kyrkråttorna ville ha…

alt

Blommor var dag gör en gla!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.