Kapitulerar!

Lördagen är slut, men jösses sicken kul lördag det varit och det utan maken som vart i arbetsläge hela dagen lååång!

Tennis satte igång efter jullovet och det var första gången för Liam. Tror i och för sig att vi får jobba lite på hans självförtroende. Missade bollen några gånger och så säger han till mig och Thomas att han suger i tennis. Det vart ju för tusan första gången som han tränade ju, vad mer kan man begära…?!?! Man blir nog inte Björn Borg över en natt inte, men det kan man ju inte säga till en 7-åringen.

Som sagt, först tennis sen handla inte ingredienser då det skulle komma lite finfrämmat en stund då de hade vägarna förbi gräddhyllan. Vill ju inte svälta besöket, så det bidde en tacogratäng som alla gillade. till och med Noel efter en viss tvekan, fast han diggade ju tortillachipsen desto mer så mätt vart vi alla.

Anna och Stefan skulle åka till bästa Jönköping för att köpa lite egna ingredienser till sitt hem. De har ju inte en egen IKEA som jag. Därför måste de ju ta sig hit upp till de finare vidderna… Mooohhaaaa

Nu kan man inte undgå att det ska bli en liten där inte. Nej Annas mage har växt på så fint och det vart nästan lite så att man blev sugen själv (fast bara lite, lite, lite) men efter att jag gäspat en gång tänkte jag … Nej, det är rätt skönt att slippa ha mata, bytabjasblöja, rapa nätter… Så det blir väl till att snosa på den då och då när suget är för stort hos mig.

 

Den lilla stunden som de tittade in på blev inte så liten. Nej, det räckte ända till Thomas kom hem så de fick tjöta lite med. Thomas hade ju inte en aning om att de skulle stanna så länge, så han beordrade mig genom att säga så här: Ta nu en massa foton på Anna så jag får se hur tjock hon har blivit…

Nu är det ju känsligt det där med hur man säger det, men min make har inte läst sig det. Vad han egentligen ville säga var: Ta nu många kort på Anna så jag få se hur magen har växt. Men vad kan man begära, han är ju från Mars!!!

Men Anna har ju skinn på sin gravida näsa så hon frågade Thomas när det var nedkomst för hans del med… Hehehehehehe

Nope, det är ändå en dag i morgon så jag ger upp, jag kapitulerar och går till sängs!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.