Kaprifol…

Sommar, sommar och sol havet och vinden och doft av kaprifol… Ja och en kaffe på det och livet är njutningsbart.

Sitter just nu och dricker lite kaffe efter en tripp in till Tranemo för att ha inhandlat lite grillmat till oss och gästerna som snart kommer.

Thomas har hittat Liams låt som Liam går och nynnar på lite då och då. Sommar och sol med Svenn Ingvars, ja och det är ju just det de är nu sommar och lite sol i alla fall och doft av kaprifol som jag har här hos mig.

Mitt morgonkaffe blev lite försent så därför sitter jag här och njuter efter att jag gjort lite måsten. Men det är väl så det ska vara när man har semester, inget jäkt och slit. På tal om semester så ska jag gå till Piren och äta räkbuffé på fredag, en födelsedags present till mig från mamma. Passar ju i denna sommar att njuta lite vid vattnet, inte havet men en känsla av hav kan jag få när jag är nere vi piren i Jönköping.

Thomas och barnen fann massor av fina potatisar i landet, det är gott. Helt miljövänliga potatisar inte en gnutta av kemikalier i dessa inte. Goda är de med, så de ska vi även grilla till kycklingen.

Nu ska jag fylla på min kopp, en liten kopp till mammarika

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.