Karius & Baktus!

Känner mig nyttig men jäktad idag och jag vet inte varför jag är det sistnämnda, har nämligen inte så mycket planerat idag.

Men jag har tagit vara på tiden som jag har nu på förmiddagen utan barna och make. Då har jag passat på att göra ett stor röj inne på Liams rum för nu började allt damma igen totalt. I morgon får jag rycka in på Noel rum men där är det inte lika mycket.
Liam och Noel frågade mig i morse hur tandtrollen såg ut och jag lovade dem att visa hur de såg ut. Sen funderade jag en stund p hur jag skulle visa det när den geniala iden kom över mig som en bomb. Jag är ju uppvuxen med Karius och Baktus, vart tusan har de tagit vägen?? Varför visas inte de filmerna mer? De är ju jätte bra för barn.

alt

Men jag satte igång datorn och sökte på dessa små tandtroll och visst finns de kvar i etern de små trollen. Sparade ner och skrev ut till både Liam och Noel som blev så glada över att fått se hur tandtrollen ser ut…
alt
Nu ska jag ta mig en kaffe innan jag ger mig på vårt sovrum och innan jag måste ge mig ut i kylan, fast så underbar sol vi fått. Glad mammarika när solen tittar fram!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.