Kärlek

Satt igår kväll och mös i soffan med Noel, alltså övertid för Noel då han egentligen skulle sovit. Men vakenfis som han är så är det inte alltid så lätt för mammarika att få han till att sova då barn borde sova på kvällen.

I alla fall så var det bara jag och Noel då Thomas var på styrelsekonferens i källaren och Liam sov sedan länge (det kommer senare varför han sov). Så har man många TV kanaler som vi har så är det på väldigt många av de kanaler som det visas en himla massa reklam hela tiden. Har en kanal reklamavbrott så är det ingen ide att sappa vidare då alla andra verka ha samkört sin reklam.

Så vi satt där snäll och tittade jag och Noel och han stod mest för tjötandet då Noel alltid har ett behov av att behöva prata och det gärna på kvällen då barn borde sova…

Under tiden Noel tjötar om ditt och datt så uppfattar han i alla fall en kvinna på reklamen som har provat något helt fantastiskt, en ansiktscream som fungerar så bra att den  tar bort rynkor i ansiktet…

Så vart vill jag komma med det här nu? Att jag är rynkig?! Nej, nej, nej och åter nej, jag är inte rynkig!!!

Men så säger Noel i alla fall: Mamma, en sån cream borde Du köpa för Du har rynkor!!! Va?! Jag?! Rynkor? det var ju min första reaktion! Så jag sa snäll till Noel att mammarika har då inga rynkor…

Då satte sig Noel upp och granskade mitt ansikte väääääldigt Noga, sen pekade han och sa att det har jag och det vore bra om jag redan kunde köpa en sådan nästa dag det första jag gör!!

Ugh, vadå komma ner till verkligheten!!! Det där gjorde ont, ont och ont… Men det bästa av allt, det vägde upp i kväll då vakenfisen inte kunde sova och var tvungen att prata just då barn borde sova. Då var det ”Lyxfällan” (som maken inte kan vara utan) och mamman på lyxfällan hade tre barn var av det ena barnet säger i TV att: Mamma är som en ängel och då säger Noel, mamma det är Du också!!!! Men hallå, mammarika smälter av stolthet!!!!!

Jo, min fina lilla Liam. Han sov tidigt igår, det var den sämsta dagen i hela hans Liv berättade han igår tidigt på kvällen. Då gör det ont i mammarika när han säger så, för inte vill jag att han ska känna så inte.

På skolan igår var det skridskor på Kinnarps Arena och det tyckte både Liam och Noel var kul. Men om det inte hade varit för det att Liam fick sitt finger klämt i en av rink-dörrarna.  Stackarn, han hade såå ont och svullet var det, rött och hettade. Inte hade de ringt hem så att jag kunnat hämta han. Utan han hade gått med det här fingret hela dagen tills fem då jag hämtade upp dem från fritids.

Så idag fick Liam vara hemma då det fortfarande gör jätte ont. Än så länge har inte nageln blivit blå så vi kan sticka hål på den och lätta på trycket. Vi fick även besöka doktorn då Thomas fick en tid igår när han ringde. Så vid 10 var vi på Wätterhälsan och de konstaterade att leden hade klarat sig men att det var rejält klämt och det kommer göra ont ett bra tag framöver. Men bättre kommer det bli!

Jag lider med Liam, han ömmar och därav var Liam så trött igår att han ville bara lägga sig och sova. Så Liam la sig redan vid sju och somnade på stört, mitt lilla hjärta!!!!

Hoppas att Liam sover bort än mer smärta i natt så att han kan leka och skriva som vanligt snart igen.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.