Kayleigh 6 år

Kayleigh, 6 år den 15 januari 2011 grattis!

Japp, Kayleigh den lilla ljusa skönheten har fyllt 6 år och är nu den lilla stora damen som till hösten ska börja 1:an, redig skola.

Idag firade vi henne med pompa och ståt, Mariette gjorde våfflor med grädde, glass och sylt till. Det var ju uppskattat av både stora och små.

Märker nu att liten blivit stor, nu vill de bara bli grattade sen bär det av till sina rum för att leka med kusinerna.

Kayleigh som alltid varit en liten prinsessa börjar nu bli stor. Nu är det musik och annat pill som gäller, inte bara vara med mamma och mysa.

Kayleigh har ju gjort både lite gott och lite ont. Vi börjar med det onda först, inte för att Kayleigh har gjort något ont mot någon annan, utan hon har gjort sig själv ont. En dag för några år sedan så klämde hon av sitt lilla finger, så illa så hon fick sy fast det.

Gott, ja massor av gott har hon gjort. Hon är duktig i köket och hjälper mamma Mariette i köket med att både baka och laga mat. Kayleigh har även gjort fina halsband till mig vilket jag tog på mig och glömde bort. Det hade jag på mig en hel dag en dag då jag skulle sitta på en massa möten, men det var ju lilla sessan, så det gjorde jag med glädje att visa upp för alla andra.

Vi gav Kayleigh ett ”Scrapbooking set” och ”en Mp3/MP4 spelare” så mamma Mariette får ha sin mobiltelefon ifred.

Ett stor grattis Kayleigh Rose Dugdale på 6-årsdagen

Önskar

Icka, Tompa och kussarna Liam och Noel

 Älskar Dig gumman!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.