Kayliegh 4 år

Pust stånk & stön…

Ännu en dag har gått och den tillbringade jag på mitt arbete. Önskade mest att jag vore hemma idag, inte för att jag inte tycker om mitt arbete utan att jag saknade att umgås med min familj. Tiden bara rinner iväg och det känns som om man går om varandra i dörren.

Idag missade jag min systerdotters 4-års kalas vilket jag tycker är urtråkigt… Så denna lilla text jag skriver idag vill jag tillägna Kayliegh! Av Liam och Noel fick hon ett helt rör med dockor samt ett liten Kitty docka som jag tror hon kommer att älska. Även Liam fick en sådan docka när han var sjuk sist. Han öppnade packetet och sa: Men mamma detta är ju ingen HAJ!?!? (hade inget annat hemma just för tilffället att ge). Då frågade jag lite sött: Vill du inte ha dockan? -Jo, sa han öppnade färdigt packetet coh slängde dockan åt sidan… När sedan Kayliegh var på besök blerv hon jätte glad i Kitty dockan, så då vart vi ju tvungna att fixa en sådan till henne med ;-)

SÅ GRATTIS KAYLIEGH 4 ÅR, stora tjejen. Tänk vad tiden går, nu har du blivit 4 år och bara 2 år kvar till skolstart. Mamma Mariette har inte några småbarn kvar, det är bara jag som har det nu i familjen. Lilla Noel som aldrig FÅR bli stor för vem ska jag då gosa och snuffsa med. Liam sprang iväg och blev stor grabb på en gång… Storebror och vis!

 

Nej nu får jag nog ta och avsluta för John Blund står vid dörren och strö sin sand…

På återseènde

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.