Kayliegh, till Dig!

alt

 

Hemma efter ett kalas med fullt ös, det kunde jag ha räknat ut att med 26 barn så skulle det inte bli lugnt. Men nu är det över och jag tror inte att någon av alla barn hade tråkigt och det bästa av allt det var inte en enda som grät under hela kalaset.
alt
altalt
Kayliegh var super glad över alla presenter som hon fick och det märktes väl att det var en tjej som fyllde år för det var rosa och lila färger i allt som just tjejer gillar att leka med. Men Mariette ringde innan och berättade att favoritleksaken var ända Barbie familjen från oss så det var ju kul att jag prickat så rätt.
alt
alt
Kayliegh fick lite bokmärken, May Little Ponny, en liten hund, kaffe servis i porslin, nagellack, ritblock, läppglans, pärlor och pärlplattor, nalle och mycket, mycket mera som jag inte kommer ihåg. Jag tror att Kayliegh kommer att ha svårt för att somna för hade det varit jag som fått allt det när jag fyllde fem så hade jag haft fullt upp med att kolla och leka med alla roliga saker.
altaltalt
Några mammor stannade kvar och andra passade nog på att springa loss i staden eller vad de nu hade för kul att göra. Men det var inte en enda unge som saknade sin mamma eller pappa så det måste betyda att de hade kul!!!
alt
Liam fick en ny favorit och det är Kayliegh’s granne Albin, de kunde inte slita sig ifrån varandra och när det var dags för fika satte de sig tätt ihop och så tog Liam sin hand och rufsade lite i Albin hår och sa: Du Albin det var kul att leka med dig… Jag tror att Noel vart lite utanför för Noel gick då fram till Liam och gav Liam en puss på kinden samtidigt som han rodnade och sa att han tyckte om Liam… Mammarikas hjärta smälte då och sen tänkte jag stolt ” det där är mina fina barn”
altalt
Alla flickor fick sin dröm uppfylld kan jag tror för det fanns rätt många prinsess klänningar att klä ut sig till så nu har jag nog sett alla prinsessor, Snövit, Askungen och Törnrosa på en och samma gång, inte illa det inte… Klätterväggen var väl fylld av barn och då var det inte bara killar utan en del tjejer testade på det med.
altaltaltalt
Det var ett virrvarr en stund men jag tycker att det gick smidigt och att det varade i två timmar märktes knappt av. Jag stannade kvar och hjälpte till att diska upp och plocka undan medans Thomas satt ute och kollade till vad barnen gjorde.
altalt
Ja, nu har Kayliegh fyllt fem år och nästa gång är det Noel som blir fem. Ja, innan det blir ju i och för sig Liam 6 år och jag fattar inte vart alla år tagit vägen.
altalt
Summan av kardemumman var ju att kalaset vart lyckad och att tjejen i ära hade det kul och blev väl hyllad av både sång och paket. Fikat var ju toppen det med, bulle, kex, sockerkaka och på det glass. Grädde på moset var sen en godispåse till alla barn som hade kommit och firat. Sen var det den enda manliga äldre figuren som försökte sig på att tigga till sig barnens godispåse, jag säger inga namn men kan avslöja att jag bor under samma tak som han…
altaltalt
Ett tips att ha kalas på är just pingstkyrkan nere i staden för det är både billigt och bra lokaler samt att det finns så mycket för barnen att leka med. För 150 kronor i timme kan man hyra hela källaren och det är super duper stort där nere.
alt
alt
Liam och Noel kände väl till den roliga källaren efter alla körbesök vi har haft där. Synd att det inte passar oss så bra med tider för hade det gjort det så hade vi nog varit och sjungit lite då och då än idag…
altaltaltalt
Men jag vill passa på att tillänga den här bloggen till min systerdotter, barnens kusin Kayliegh på sitt egna 5-årskalas.
altaltaltalt
Vi älskar dig lilla sessan och passa upp för alla prinsar som kommer att falla ned på knä för 99% kommer att vara grodor! Det är den där 1% som Du ska hålla vid din sida!

 

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.