Kejsare!

 

Tisdag morgon och jag har nog jobbat här hemma över en timme. Det är ju som värsta bomben har slagit ner här då vi håller på att göra om lite här och lite där. Men nu är alla handukar på plats och soffan är synlig igen, toppen för då kanske man kan sitta i den i kväll och titta på tv igen.
Väntar på att kaffet ska rinna ner så jag får i mig min dagliga morgondos av koffeinet. Igår var jag nog koffeinförgiftad då jag blev pigg som en mört. Låg hur länge som helst och funderade på hur jag skulle somna och inget hjälpte, eller så kanske det gjorde det då jag faktiskt vaknade i morse. Men det tog tid och när man väntar på något så tickar klockan sakta och det känns som evigheters evigheter.
Just nu väntar jag också på något, jag inväntar Katta, Pascal och Teo som ska besök oss idag. Det ska bli kul, jag är ju ledig och barnen är lediga så då är det roligt om det händer något.
Kom att tänka på vad roliga saker barnen kan säga när man mins anar det och jag förstår de för de måste ju tror att vi vuxna är heltokiga ibland. Liam skulle ju välja en väska när vi var på marknaden förra veckan och mannen som stod i ståndet han skrek varje minut att han sålde väskor för 100 kronor. Så höll han på där medans vi gick och tittade och till slut ropar Liam till mig: Mamma, varför skriker han hela tiden att väskorna kostar 100 kronor, vi har ju hört det nu!!!!!! Ja, det är sant vi visste ju det eller?!
Sen så när vi satt och åt hos Gunnel och Gunnar så hörde jag hur Noel sa till min mamma: Mormor, nu ska jag inte äta mer… Jasså, sa mormor men tallriken är ju nästan full och Du har ju inte ätit knappt något. Nej, säger Noel det vet jag men nu får Du mata mig. Mata Dig, säger mormor Du är väl så gammal så Du kan äta själv. Ja, det är jag men kejsare behöver inte äta själv de har faktiskt tjänare som matar dem och jag är en kejsare…
Nej, nu är nog mitt efterlängtade kaffe klart…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.