Klackarna i taket!

Japp i morgon blir det klackarna i taket!!!

Ska åka till Sävsjö för att titta på när de dansar till något tvåmansband. Har jag riktigt tur så kan det hända att det är tre som spelar och sjunger men då har jag verkligen tur. Sen i pausen då blir det den berömda tallriken med två millimeter tunnan skinkskivor en klick potatissallad och den torraste frallan som finns. Den är stenhård, kastar man den i huvudet på någon så faller de till marken… Jag lovar!!!

Kaffet brukar funka, det gör det alltis när man vill att tiden ska gå fort. Har inte särskilt lust att åka på detta men ett ont måste. Det ingår ju mina arbetsuppgifter så det är bara att bita ihop. Tänkte köpa med mig några goda Anthon Berg ägg och mummsa på till kaffet när jag sitter där och hoppas att klockan ska bli 23 innan jag hinner blinka.

Ja, denna Länsdans som är så poppis hos brukarna. Det är ju tur att de blir så glada över denna dans för det är ju ändå därför jag är med, för deras skull.

Vi ses i Sävsjö på logen, en krogen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.