Klar för i år…

Uppdraget slutfört för i år…

Ja, då har jag jobbat som volontär även i år på Klingande Julkort och det var lika kul i år som förra. Det som är det bästa med det är ju att jag får både tjuvkika och tjuvlyssna på de fantastiska artisterna som uppträder.

Noel, min underbara lilla Noel gjorde även sin första match idag på tennisen. Det var

uppskattat talade maken om för mig, ja även Noel sa att det var kul. Det gillar jag, barn ska få leka av sig och testa på för snart är de vuxna och då är livet så mycket tuffare.

Det som är kul är ju att även Liam vill börja spela tennis. Det underlättar ju lite för både mig och maken med att det förhoppningsvis blir på samma dag och samma tid som träningen är. Så vi föräldrar fick en förfrågan om man kunde tänkas sig att vara med i en kommitté och det skrev jag in att jag kan tänka mig. Måste ju vara där för mina små och sen så är det så häftigt att titta på dessa små varelser utvecklas och bli sin egen person på banan.

Idag så impade Noel stort på både mig och Thomas då han lärde Liam vad de olika slagen heter. Han hade rätt på vart och en av dem. Så 9 januari kör nästa termin igång igen, det ser jag fram mot.

Nu har jag två pass kvar i gruvan innan jag själv tar julledigt, eller tre om jag ska räkna med en utbildning som jag lovade att gå strax innan jul. Hur man nu kan lägga en utbildning den 19 december har jag svårt att förstå, men det har de gjort och det är lika bra att gå den så man får den gjord.

 

Jag brukar alltid ha svårt för att komma på vad jag ska köpa för julklapp till min käraste make. Men i år slipper jag detta huvudbry, för i år har vi köpt en julklapp till hela familjen och vi har redan öppnat den och använt den. Det är ju så klart Thomas lilla nya skötebarn, TV. Den smarta Tv:n. Nu medans jag har varit på Klingande Julkort har han kommit på att samtidigt som han tittar på tv kan han få upp facebook på sidan. På så vis kan han följa sina FB-vänner vad de gör och inte gör.

Tala om att ha ett beroende… Fast å andra sidan, bättre att han har FB-beroende än nikotinberoende. Värre är det för mina vänner som har bådadera…

Och med detta takar jag för mig och ska nu inta sängen, boken och några ord på Wordefeud…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.