Klar sikt!

 

Torsdag och jag har fortfarande inte vaknat, vet inte vad det är med mig men en sak som är säker skallebanken gör säkert sitt.
Men uppe är jag och vid liv och det är väl det som räknas. Noel håller mig allt sysslosatt hela tiden och kräver 120% hela tiden. Det började redan vid 7 i morse då han vaknade av att det gjorde så ont. Det tar ju en stund innan Alvedonen börjar verka så då var det bara till att läsa en saga…
När sagan var slut och Alvedonen börja göra verkan så somnade jag om ens stund för att sedan vakan till en telefonsignal som inte ville sluta tjuta i mina öron. Det var ju bara att ge sig upp lite yrvaken och försöka låta piggelin när jag svarade. Det var min kära make och det gick så inte lura han att jag vara vaken inte.
Sen har jag läst bok, läst bok och spelat ”Star Wars” med Noel på PS3 och för mig är det, det tråkigaste jag vet att spela sådant spel. Men vad gör man inte för sin lille prins som tjatar hål i öronen?!?!
Nu är lunchen intagen och idag åt Noel upp hela sin portion så det måste ju betyda att det smakade bra… Inte ens igår när han fick Mc Donaldsmat år han upp och det brukar ju han gilla annars. Snart så ska jag och Noel bege oss ut en stund och ta en liten extra promenad innan vi hämtar upp Liam om vi nu hittar vägen för det är ju inte direkt klar sikt ute… Då kanske skallebanken även lägger sig så det blir klar sikt även hos mig?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.