Klar…

Ja då har jag fixat denna dag. Huvudvärk och lite febrig men jag överlevde hela dagen på jobbet och hela vägen hem. Nu har fjärde alvedonen börjat värka så nu har jag en piggelin topp igen. Det var en ansträngning att bara gå till bussen och hämta barnen på förskolan.

Det bästa är att man inte är sugen på så mycket gott när man inte mår så bra,så om man måste komma p något positivt med att vara sjuk så är väl det de då! I kväll när det var dags att hitta på något till barna så var jag ju inte inspirerad att göra något alls. Så de fick bestämma och det var ju inte svårt för de att komma på vad de ville ha. PANKAKOR så klart, det är en favorit här hemma hos de små liven.

Tur är att man är ledig i morgon då har jag en dag att få kurera mig på så förhoppningsvis så orkar jag jobba igen på onsdag och torsdag. Önskar bara nu att jag inte hade satt upp mig på så långa pass, 10 timmars pass är ju inte det ultimata när man är lite krass att jobba…

Fundera på att sätta mig med lite scrapbooking senare i kväll, det var super länge sen jag gjorde något. Behöver även uppdatera att framkalla lite nya foton igen så jag har lite nytt att arbeta med. Bruka få sån inspiration då, kan se framför mig hur jag ska göra.

Sen så måste vi ta tag i här hemma att börja knåpa och knepa på inbjudningskort till Thomas fest som han ska ha nu när han fyller 40. Har precis hjälp kitta med att göra kort som hon har fått iväg nu. På något lustigt sätt så lyckades jag med att bli involverad i att hjälpa till med maten och hela kalaset.. Hmm fattar inte hur men nu är jag det!! Så nu har jag två stycken att fixa åt och Thomas kommer att ha ett kalas och en fest uhuh, tur att jag har frågat Annette om hjälp till Thomas…!!

alt

Sen så går jag och väntar med spänning på att det ska komma 2 nya barn till världen, en ny kusin till baren och Kamilla och Addie ska ju ha i dagarna här… Så då kan det hända att vi får rycka in som nattbarnvakt om det kommer på natten, ja även dagen men då finns ju förskolan med.

På söndag om vi är friska hade vi tänt att ta en tur upp till Skänninge för det var ju 100 år sen vi var där nu. Har tagit föräldraledigt och det är jag glad för NU! På lördag jobbar jag då ska Liam gå på bio med sin moromor och Noel och Thomas ska åka bada. Ska bli spännade att se om Liam orkar sitta en hel film. Madagaska2 tror jag att den hette. Nedan Liam och Noels farmor och farafar!!

alt

Nej nu ska jag fixa lite här sen ska jag nog blogga om något annat innan jag sätter mig och scrappa!

 

Tjo flöjt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.