Klatch i röva…

Det var inte många minuter efter sju som det plingade på dörren här hemma på gräddhyllan. Men idag vart det inga sura miner för att det plingade så tidigt, då det var ett positivt plingade i form av pappa Rolf och alla hans reglar och spikar.

Så nu strax innan nio på morgonen har vi äntligen fått grunden till en en vägg. Kan inte riktigt se slutet än på allt som ska göras, men vad gör väl det då vi är unga och har all tid i världen… Eller?!?!

Funderar nu på vad för färg som jag vill ha i hallen, det är inte lätt då det finns många fina färger att välja mellan. Tror dock inte det kommer bli någon mörk färg, det blir allt för dovt då i hallen.

Sen är det en himla massa annat som ska väljas och köpas in. Ska ju inte ha kvar hatthyllan och jag vill inte ha skohyllorna heller. Men jag har verkligen inte en aning om vad jag vill ha, märkligt eller?!

Nähä, nu när vi ändå är uppe, pigga och mätta är det väl lika bra att klatcha till maken på skinkan så att vi får lite gjort här hemma då det har grott igen när mammarika inte varit hemma på en vecka. För inte har det skett ett under att maken tagit eget initiativ att städa utan en klatch i röva…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.