Klia sig lite här & där, är det manligt???

Japp åter kväll på gräddhyllan och min lilla ilska över Ikea har lagt sig lite. Kom att tänka på att jag inte kan göra så mycket åt det just nu för de kommer väl inte svara på vårt brev förens i morgon ändå.

alt   alt
 
Så jag gick ut till köket och la min energi på att göra de bästa pannkakorna som finn spå jorden, ja enligt mina två älskade små prinsar och min kära make som åt med god aptit. Efter den här delikata måltiden gick jag vidare med min två prinsar som var täkt av en dags lek på förskolan och en dags lek på förskolan kan innebära mycket.
 
Har jag tur har de inte tagit i några maskar eller andra slemmiga små djur utan kanske bara en och en annan snorkråka. Jag har sett en tendens till att barn, inte bara killar har en förmåga att peta nästan. Sen har jag även sett att pojkar kan klia sig på ställen man gärna inte kliar på sig som tjej när man är vuxen. Men även stora pojkar som Thomas kan klia till det utan att skämmas, det har jag också sett ibland. Så jag antar att det är de sär manliga generna som börjar i den lilla åldern…
 
Nu är jag mätt och jag är trött. Dagen har varit lång men den har varit toppen, även om jag har tillbringat mer tid på jobbet än hemma. Mötte min kära granne i trappen när jag kom hem och Thomas fick komma till undsättning. Strömmen var av i lägenheten och hon ville inte eller visste inte riktigt hur man gjorde med sådan där moderniteter som våra proppskåp ser ut idag. Det är inte några säkringar här inte som behövs byta utan man drar bara upp knappen om huvudknappen har åkt ner. Men det var allt för komplicerat för vår kära gamla granne.
 
Har även hunnit med två tvättar för det går fort när man är fyra och då har två barn som fyller tvättkorgen. Barnens avverkar ett set om dagen och mammarika lika så ibland. Thomas han struttar ju mest runt i sin getings lika skjorta utan att ha en tanke på att den behövs byta. Det är där jag får komma in i bilden, ja lite så som den omtalade Anna Anka. Jag gör allt för min man för att han ska vara nöjd…
 
Nu till soffan för även om det har varit en toppen dag så har huvudet inte varit allt för snällt mot mig, det dunkar lite här och det dunkar lite där. Få se om det hjälper om jag tar en Alvedon, den där vita tabletten som är universalt bra till allt. Ja i alla fall om man ringer vårdcentralen så hjälper den mot allt! Det och lite horisontellt läge kanske hjälper!
 

alt

Vänta inte på den stora lyckan, så att du missar den lilla!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.