Klingade Julkort!

 

Hoho, vilken fredag det var och var trött jag blev men så kul allt har varit!
Ja, det började med en allt för tidig morgon men det var ett ont måste då plikten kallade. Så jobb, jobb och lite till jobb tills dagen på jobbet slutade så jag kunde gå vidare till mitt ideella jobb som väntade.
I går satte Jönköping start för sitt årliga klingade julkort i pingstkyrkan nere vid västra torget. Det var där jag hade lovat att hjälpa till och det jag skulle hjälpa till med var att ta hand om alla barnen som skulle vara med och uppträda, det var väl än si så där 80 barn. Och sen så såg jag ju även till att värdarna fick sig lite mat för att orka med och så klart ge godis och frukt till kören, det var mer än uppskattat.
För första gången jag kokade gröt till 150 personer och om jag får säga det själv så vart det en kanongod gröt för att vara första gången å krydda till så mycket på en och samma gång. Efter sju timmar så kom min kära make med Liam och Noel i släptåget, även de fixade jag till så de blev mätta i magen efter att varit på simskola. Men vid halv åtta tiden gav jag upp för då kom tröttheten med skallebank som ett brev på posten.
Sen vart det inte möe gjort, mest liggandes i soffan och försöka förstå vad de sa på tvn. Men jag gav upp och vid halv tio låg jag i sängen och näst inte till sov med en bok hängande över mig…
Idag, idag är det en piggelin dag då barnen kom in och myste lite efter åtta. Så härligt att få morna ihop hela familjen. Sen har vi ätit en gemensam frulle för att sedangöra det som måste göras. Jag har fixt allt som ska med ner till torpet idag, japp vi ska övervintra där i natt. Thomas och Noel är på tennisen och Liam fick nu lov till att spela lite data spel.
Ser verkligen fram mot en kall men dock så varm från hjärtat att fira en liten mini jul nere på torpet. Outi, Tommy, Alexander, Felix och Marcus är redan på plats, ja så klart pappa med borta i sitt hus.
Men innan vi kan åka ner och ta helg så ska vi åka förbi Kitty och Alice för att fira Alice som snart ska fylla 16 år, helt otroligt!
Nu till det sista inför torpet!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.