Klockan tickar på som vanligt

Oh, snart är det äntligen helg! Varför längtar jag efter helgen?! Jo, det är så enkelt att jag är ledig, inget inbokat och ska till mitt underbara paradis och njuta vare sig det är sol eller regn.

Har nu på förmiddagen tagit det rätt lugn och inväntar gruvarbete. Det regnar ute, det regnar rätt mycket ute så egentligen hade jag nog om jag fått bestämma fortsatt att vara inne och bara tittat ut, men nu går ju inte det.

Har även idag tagit tag i vissa saker som jag legat efter med. Min mejlinbox var full då jag tog två veckors semester från den. Har anmält mig till en Buzzador-kampanj och läst igenom lite protokoll från föregående styrelseprotokoll från Intresseföreningen. Ja, jag han packa Liams simväska då det är crawl-skola för han idag. det är första gången och jag hoppas han ska tycka det är lika kul som bröstsimskolan han gick i våras. Och jag har även gjort en tvätt, Noel har gymnastik i morgon och behöver då ha sina kläder klara för detta ändamål.

Det blir mycket tvättande, de ha gympa 2 gånger i veckan i skolan båda två. de har tennisträning varje lördag och de har simträning varje vecka. Så det krävs en mammarika som fixar kläder till deras träningar.

Ja, man hinner inte med så mycket mera då klockan tickar på som vanligt. Nu väntar jag på att få gå ut till bussen och åka ner till staden och inta gruvan…

Hej hopp!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.