Klokare?!

 

Funderingar kring ditt och datt…
Häromdagen så gick jag med på att vara med i ett så kallat kedjebrev som inte var något kedjebrev. Nu har jag fått för mig att det har gått någorlunda bra, inte så bra att det har dimpt ner några brev med lotter i till mig. Men så bra att jag inte har fått tillbaks de brev som jag då skickade ut, så vem vet… Kommer det att lyckas eller inte?!
Funderingar har jag även om saker som hamnar hos en utan att man vet om det. Ja, jag har då inte konkat ner allt som finns nere i vårt förråd, eller jag har då inte haft det i mina ägor… Ja, kan inte minnas att jag samlar på mig en massa saker som jag vill ha i ett förråd. Sen spelar det inte någon roll hur många gånger man gör ett ryck, skänker i väg, åker till sortergården eller vad man nu hittar på så nästa gång man kommer ner så är det lika fullt igen. Vad är det för förrådstroll som tar dit en massa grejer?!?
Vad jag fann sist när jag var nere var 4 kartonger fulla med böcker som jag inte hade ena aning om att jag hade. En del kom jag ihåg men några hade jag totalt glömt bort och då har jag bestämt mig att inför lördag så ska jag ta med alla och då menar jag alla dessa böcker till bokbytardagen för jag kommer inte att ta upp dem till mig och de böcker jag läst kommer jag aldrig läsa om och de jag inte har läst har jag tappat intresset för helt sonika.
Snart så ska ju alla vinterleksaker fram ur bröten som är där nere. Pulkor, kälkar och skidor… åter igen dags för att släpa fram och tillbaks var eviga dag, mina gossar vill fördriva tiden i backen. Mammarika står snällt och titta på med fötter som blir kallare och kallare. Vad gör man inte för sina gossar, jag till och med sätter mig på pulkan, kälken eller åkmattan och hoppas att jag ska överleva farten ner och eventuella gupp som någon har byggt och man inte ser förens det är försent.
Ja, cyklarna åker snart in för säsongen och i år har jag inte haft framme min cykel en enda gång, eller jo en gång då jag upptäckte till min fasa att det inte fanns någon luft och fick ta och cykla iväg på Thomas gröna cykel…
Sen undrar jag åter igen hur alla vinterkläder ska få plats. Det är ju inte så att barnen blir mindre och det behövs små kläder utan de växer och det tar mer plats. Hade redan problem när de var små och visste inte riktigt hur jag skulle förvara alla kläder utan att jag får hybris över att det är proppfullt i hallen då mammarika hellre gillar tomhet, sterilt och framför allt dammfritt och sandfritt. Ja, skor är jobbiga de med när de ligger slängda lite här och var och inte har jag någon bra plats till alls skor som samlas för vi är ju ända 4 och har minst 2 par var, den som kan matte kan ju räkna ut att det blir många, många skor som är i vägen för mammarikas ögon och pedantiska sjuka!
Ja, det var lite funderingar och inte blir jag klokare för det…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.