Knivshult och lite annat…

Idag hade jag en otroligt mysig lunch med min kära make på Chili Thai. Vi blev ”dunder” mätta som Liam och Noel skulle ha sagt. Efter denna superba måltid intog vi gatan ner till den nedre delen av staden och besökte ”Sköna Jag” så jag kunde handla lite bra ansiktsprodukter till mig. Thomas fattade inte ett skvatt att man kan betala för ”vatten” som han kallar det, men vad mer kan man begära från en man att det är skillnad på vatten och ansiktsvatten…

Nå väl efter detta så gick vi upp igen till den övre delen av staden och fram till bilen, där skiljdes våra vägar för dagen. En lite puss på munnen och ett hej, hej så gick jag med raska steg bort till mitt kontor. Pernilla kom en stund efter och vi tog en sista fika ihop innan Pernilla skulle ta farväl och inta sin efterlängtade semester…

Dagen på arbetet har inte varit allt för betungande, det enda som kanske var tungt i så fall var väl gruset jag skövlade ut i Knivshult 6. Men annars så flöt dagen på med pizza i Knivshult och kaffe på kontoret. En härlig pratstund med en gammal kollega som lämnade oss för ett annat jobb. Men tur är att vi ses då och då och dessa stunder gör mig glad. Det är alltid kul att träffa dig Alex ska du veta och snart så sitter vi på din altan och smuttar på en kopp kaffe. Vem vet, vi kanske till och med beslutar oss för att ”gå fram”?!

Nu är jag hemma och borde vara i säng för morgonen kommer väldigt fort och tidigt i morgon. I morgon eller ska jag säga i natt för det är det som det känns som ska jag vara ute i Trånghalla för att sitta lite barnvakt åt Nicholas innan 6 på morgonen och sedan lämna av Nicholas på förskolan efter att han vaknat till liv. Alexandra ska ta flyget till Tyskland och Marco jobbar natt jouren och då kommer jag till undsättning så som vänner bör göra…

Sen är dagen fullspäckad av olika aktiviteter på vår efterlängtade lediga dag tillsammans, men det är väl så det är och ska vara antar jag. Kanske rent av tur för vad skulle man göra om man inte hade något att göra?! Inte vet jag och inte vet jag vem som har svaret på det heller.

Få är de som ser med sina egna ögon och känner med sina egna hjärtan.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.