Köp, köp & köp…

 

Mättad på inköp…
 
Nu är jag hemma från Ullared och jag måste säga att det har varit kanoners och jag tror att katta är nöjd hon med. Vi var rätt trötta i slutet men det kanske inte var så konstigt för när vi tittade till på klockan började den närma sig 19 tiden och jag såg ut att det redan var mörkt.
Åkte ju vid 9 i morse men tog det lugnt ner för vi visste ju att vi hade en hel dal på oss och som sagt det utnyttjade vi rejält. Har hittat vad jag var ute efter och jag fann även de köp som jag hade fått med mig åt andra.
Kom även på när jag var där nere att jag glömt fråga kära mor så när jag ringde upp henne fick jag lite till på listan. Många kassa senare vart vi i alla fall klara och många steg gjorde att min kära hälsporre gjorde sitt till känna så när jag väl satt mig i bilen var det skönt att vila hälen lite.
Nu lär det dröja till hösten eller närmare jul innan jag besöker Ullared, för på något konstigt sätt blir det alltid dyrt när jag åker dit. Fast jag är väldigt nöjd med ALLA fynd jag gjort och tänk så mycket pengar jag har sparat genom att köpa det på Ullared.
Hittade en cykelhjälm till Noel och på den tjänade jag 150 kr, sen fann jag bandyklubbor till barnen och där var även det lite billigare på Ullared. Blev lite fnissig när jag fick ett mess från Thomas som bad mig köpa ett nytt strykjärn för det hade jag inte på min lista, men självklart så köpte jag ett strykjärn och det var nog det som gjorde att jag översteg min budget för annars har jag inte en aning om vad det är som kan ha kostat så mycket?!?!
Nu har jag packat upp och visat varorna för Thomas som blev mer än nöjd, även över mina små kycklingar som jag köpt till påsk. De var så små och söta att man kan inte annat än gilla dem. Men med de kycklingarna i minnet så är det nog dags att ge sig in i en annan dröm, nattens dröm för det tar på en att handla.
Sen har jag ju lille Noel som inte alls är piggelin att tänka på och ska han hålla på som han gjort i natt behövs varje sekund jag för till sömn…
Om en man vill tillfredsställa en kvinna måste han försöka göra henne nöjd med sig själv.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.