Kontentan!

 

Mammarika 37 år och en dag, ja det är vad jag är idag och inte känner jag mig som 37 inte… Nej, snarare som 25 med lite tillägg.
Dagen i går var kanon förutom att jag inte fick det jag önskade mig, sol. Men man kan ju inte få allt här i världen så jag var glad över det jag fick. Maken kom ju in och sjöng med en bricka frukost och en liten paket, inte illa med ett par guldörhängen till mig. Då vart jag glad och gladare var jag när barnen vaknade och sa grattis till mig.
Sen när Katta kom upp med Teo och Pascal för att passa Noel lite medans jag gjorde lite ärenden så fick jag en jätte fin blomma helt överraskande glatt. Där trodde jag det var slut men så vart inte fallet, nej för när Kamilla kom upp med Liam som hon hjälpt att hämta vid skolan så fick jag en liten present av henne med. Ljus, älskade ljus och det passar ju perfekt nu när hästen är här.
Som avslutning på dagen vart jag hembjuden till Alexandra i Bankeborg och där fick jag en 3-rätters middag, så gott och så mätt jag blev och så roligt det var. Så om någon undrar om jag var nöjd med min dag så var jag mer än nöjd!
Tack alla!
Nu är jag här då lite gammal eller lite mindre ung och det är inte så stor skillnad från i förgår som det är idag och med det kan jag dra kontentan att man är inte äldre än vad man gör sig!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.