Korkat eller mer korkat!!!

Idag så ska jag titta på tv lite, ja det är kul att se andra människor i andra situationer och som tror att alla andra lever i en liten dröm värld. Idag kommer det omtalade programmet Hollywood fruar och den mest omtalade är väl ändå Fru Anka?!

Undra vad hon ska säga för roligt idag, hoppas att jag får skratta lite i alla fall. Många tycker hon är super korkad av de jag har talat med.  Till viss del håller jag med men jag tycker framför allt att hon är så otroligt rolig, dum rolig. Undra om hon har sett sig själv i tv och funderar p hur hon framställs?? Har ju inte sett alla program men har hört en del så dumma uttalanden att jag inte tror det är sant. Men sen är det väl så att det är nog inte sanning för de där rika människorna som lever i en liten bubbla. Där blir nog verklighet fantasi till slit i alla fall.

En lång dag på jobbet fast jag tycker att dagen rusade iväg och nu är jag här hemma igen med min kära familj igen. Öppnade dörren i kväll och sär stod min köra make som har varit en hemma pappa idag med dammsugaren i högsta hugg. Vet inte om han ville imponera på mig och önskar sig något senare eller om han tyckte det behövdes… Det får jag väl svaret på senare i kväll alt

I morgon jobbar vi båda kväll och mamma ska hämta de små för att underhålla de hela kvällen. Jag kom på att det blir en lång och arbetsam vecka för mig för jag är endast ledig torsdag den här veckan, hur tänkte jag när jag la schemat?? hm det lär jag väl aldrig få reda på för ibland har jag minne som en guldfisk!

Nu ska jag gå och se om mina vilddjur behöver ny energi för att ytterligare orka riva hemmet en stund till innan läggdags!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.