Kostar nästan NOLL!

Har nu upptäckt vilken god mat det var på ”Vinoteket” och med mina fina kollegor vart det än bättre att uppleva den kulinariska maten som vi beställde. Så jag kan varmt rekommendera att ta en after work eller en mysig romantisk middag med Er kära.

Dock fanns det 1 sak att klaga på om jag nu ska vara petig, men det är en rätt så stor grej så att den bör vara med på listan som mindre bra. Det var nämligen att de hade delat upp kvällen på två sittningar och den första (den hade vi) började kl. 18:00-20:00 vilket var väldigt stressigt då det var Tapas på menyn.

Vi hade knappt hunnit äta klart förens det var dags för de att duka av och förbereda på sittning nummer 2, vilket kändes rätt så stressande. Vi ville ju sitta och njuta av allt gott och prata en massa strunt och roligt under tiden vi mumsade på små delikatesser.

Så för att vara petig så var det mindre bra med stressad tid, 3 timmar hade varit mer lagom att få sitta… Men maten var kanon och drickat lika så fast det bästa av allt var ju dock sällskapet!!!

I går tvingade jag med mig Noel upp till Bokskogen för att göra min ”läxa” tills på tisdag. Det var väldigt kul men det krävde också en himla massa övertalning för att få Noel till att vara modell för sin mamma.

Nu är det bara att vänta in domen på tisdag om resultatet. Själv så tycker jag förmodligen allt är bra som jag tar på mina fina barn, men nu är det ju inte jag som ska bedöma deras utseende utan vad som kunde göras annorlunda på bilden med slutartid och bländare med iso och allt annat man ska tänka på där i foto-stundens hetta.

Efter det då åkte jag och min fina granne PP rakt över oss för att köpa ett fat till bokbytardagen. Då fann jag även lite fynd till mig själv där på Eriks-hjälpen. En jätte fin plåtbricka som jag blev totalt förälskad i och jag kunde inte motstå att ta hem den till gräddhyllan. PP fann två jätte fina stolar som hon skulle ha till sitt kök, å det bästa av allt det kostar nästan NOLL kronor ju!!!! Rena rama kanonlördagen.

Vi alla här i familjen plus Jennie och Alice samt Anders på Bokgatan avslutade kvällen med hämtmat från Gamla Wok o Company, så gott, så trevligt, så bra förslag!

Och den där lilla grädden på toppen… Team Putte gick vidare till nästa lördag i Körslaget, det gillar vi och vi ser fram mot nästa veckas körande!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.